ΑΕΚ: «Δαρμένη» από διαιτητές και ως... Ιφιγένεια στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: «Δαρμένη» από διαιτητές και ως... Ιφιγένεια στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για τη διαιτησία της ΑΕΚ και για τον Γκορτσίλα που είναι στην επικαιρότητα, ο οποίος είχε δώσει πέναλτι σε βάρος της με VAR στην Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ σήμερα, καθώς ό, τι και να πουν τι να πεις εσύ, από την στιγμή που έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα. Θα το φας, θα το μασήσεις, θα το καταπιείς, γιατί απλά δεν έχεις απάντηση. Για τώρα. Το θέμα είναι να απαντάς και κάτι να έχεις να πεις. Όχι να γελάνε μαζί σου, επειδή ό,τι και να πεις πλησιάζει πάλι η μέρα που θα εκπροσωπήσουν στο γήπεδο την ΑΕΚ ο Χιμένεθ κι αυτό το γκρουπ που βλέπουμε.

Αν το πάμε γενικώς βέβαια, είναι άλλη ιστορία και η έννοια της αντιπαλότητας με την συγκεκριμένη ομάδα είναι τελείως σχετική, για την ΑΕΚ τουλάχιστον. Για όλους εμάς άλλωστε, επί δεκαετίες ήταν και άγνωστη έννοια. Ωστόσο το να μεγαλώνουν πολλές ομάδες καλό είναι, αν το δεις πέρα από την ψυχολογία της συγκεκριμένης συγκυρίας.

Σε κάθε περίπτωση, έτσι όπως τα χουμε κάνει την τελευταία τριετία, ας το λουστούμε κι αυτό. Έτσι κι αλλιώς έχουμε δει και χειρότερα, αφού έχουμε χάσει πρωτάθλημα από την Λάρισα, έχουμε χάσει κύπελλο από τον Πανιώνιο κι έχουμε αποκλειστεί από την Λαμία της Γ΄Εθνικής και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X