Ντι Κάνιο για Μουρίνιο: «Είναι ο χειρότερος των χειρότερων, παίζει αντί-ποδόσφαιρο»

Μουρίνιο: «Δεν θέλω να επιστρέψω στην Ρεάλ Μαδρίτης, σέβομαι τον Ζιντάν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αντίθεση του για την επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα εξέφρασε με καυστικό τρόπο σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος Πάολο Ντι Κάνιο.

Ο Ιταλός παλαίμαχος άσος των Γουέστ Χαμ και Λάτσιο, μιλώντας στο «Sky Sports» υποστήριξε ότι η Ρόμα έκανε την χειρότερη επιλογή, σε ότι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Πάουλο Φονσέκα, ενώ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Μουρίνιο ως τελειωμένο.

«Πήρατε τον χειρότερο όλων. Καταλαβαίνω ότι χρειαζόσασταν ένα μεγάλο όνομα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι σαν να υπογράφεις έναν ποδοσφαιριστή που είναι τελειωμένος. Ο Μουρίνιο ήθελε μια δουλειά με λεφτά, έχει απολυθεί τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τον έδιωξαν από όπου πήγε λόγω του χαρακτήρα του. Η Τότεναμ του έδωσε την ευκαιρία για να φέρει αποτελέσματα και να την πάει σε άλλο επίπεδο με όλα τα χρήματα που ξόδεψαν.

Είναι ο χειρότερος των χειρότερων, έχει τελειώσει από κάθε άποψη. Δεν παίζει καν ποδόσφαιρο, αλλά αντι-ποδόσφαιρο. Μπορεί να διασκεδάσουμε σε μερικές συνεντεύξεις Τύπου, αλλά οι συζητήσεις είναι για το θέατρο. Εάν θέλεις κάποιον να σου φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, είναι ο χειρότερους που μπορείς να πάρεις. Τα λέω όλα αυτά γιατί ήταν η αγαπημένος μου μέχρι επτά χρόνια πριν, ακόμη περισσότερο και από τον Πεπ Γκουαρδιόλα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X