Ντροπή για την ΑΕΚ: 4 ήττες σε 45 μέρες από τον ΠΑΟΚ! (VIDEO)

Ντροπή για την ΑΕΚ: 4 ήττες σε 45 μέρες από τον ΠΑΟΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τραγικός απολογισμός για την ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα τραγικό αρνητικό σερί χτίζει η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά την σημερινή ήττα στο ΟΑΚΑ μετράει 4 ήττες σε 45 μέρες από τους Θεσσαλονικείς.

Η αρχή έγινε στις 21 Μαρτίου, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, όταν η Ενωση ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το θετικό αποτέλεσμα αλλά ηττήθηκε με 3-1.

Στις 7 Απριλίου, η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και ηττήθηκε 0-1 με γκολ του Τόμας Μουργκ στο 94ο λεπτό.

Την περασμένη Πέμπτη, στις 29 Απριλίου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διαστάυρωσαν τα ξίφη τους στη ρεβάνς του Κυπέλλου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει εκ νέου τη νίκη, με 2-1 αυτή τη φορά, παρά το γεγονός πως η Ενωση προηγήθηκε με κεφαλιά του Γαλανόπουλου.

Τέλος, στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League η ΑΕΚ ηττήθηκε για 4η συνεχόμενη φορά από τον ΠΑΟΚ, με 1-2, με τον Τάνκοβιτς απλά να μειώνει το σκορ στο 91ο λεπτό.

Συνολικά ο ΠΑΟΚ έμεινε αήττητος και στις 6 φετινές αναμετρήσεις του με την ΑΕΚ (4 νίκες, 2 ισοπαλίες), ενώ η Ένωση συνέχισε το αρνητικό της σερί δίχως νίκη σε ντέρμπι που έφτασε αισίως τα 16 παιχνίδια!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X