ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Ευκαιρία να νικήσει, να ξεφύγει και να ηρεμήσει...»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Ευκαιρία να νικήσει, να ξεφύγει και να ηρεμήσει...»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν αρκετά δραστήρια στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ κι αν ήταν πιο εύστοχη θα μπορούσε να προηγηθεί ιδιαίτερα στη φάση του Γαλανόπουλου.

Πλέον, η Ενωση καλείται να βρει το πολυπόθητο τέρμα στην επανάληψη και να πάρει το παιχνίδι.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Το αμυντικό κόλπο έπιασε αρχικά, η ΑΕΚ πίεσε ψηλά και δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να κάνει το γνώριμο παιχνίδι του από την άμυνα. Αλλά το πρόβλημα είναι πως ήξερε μόνο πως θα αναχαιτίσει και όχι να δημιουργήσει. Αρχισε να πατά καλύτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ειδικά όταν ανέβηκε ο Γαλανόπουλος, αλλά έχει θέματα η άμυνα σε μακρινές μπαλιές, ακόμα και με τον αργό Κρμέντσικ. Απορίας άξιον πως μάσησε την κόκκινη στον Αουγκούστο ο Πελίτο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ έχει χώρους και απειλεί. Αλλά δίνει και χώρους και απειλείται. Και αν δεχθεί πάλι πρώτη γκολ θα κυνηγά. Και θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Μεσοαμυντικά είναι ξανά αφελής και ευάλωτη και αυτό με ανησυχεί περισσότερο, παρότι ότι μπροστά δεν έχει 1-2 ιδέες να απειλήσει και ταλαιπωρείται ο Ανσαριφάρντ μακριά από το πεδίο δράσης του αντί να είναι στο κουτί. Η ΑΕΚ έχει ευκαιρία με την αποψινή νίκη να ξεφύγει και να ηρεμήσει. Και πρέπει να βρει… κάτι να σκοράρει. Ψάχνει την μία μεγάλη ευκαιρία (σαν του Γαλανόπουλου) να σκοράρει και να φύγει σπίτι της με το +6.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Στο όριο των δυνατοτήτων που έχει με τις επιλογές που διαθέτει η ΑΕΚ, στο πρώτο ημίχρονο. Με τα θετικά και τα αρνητικά περίπου αναμενόμενα και σίγουρα με αρκετή ένταση και πάθος. Την πάτησε κάποιες φορές με ανισορροπία πίσω και κινδύνους από μπαλιές στην πλάτη, κινδύνεψε, αλλά είχε κι εκείνη τις στιγμές της. Το παιχνίδι σε αυτό το μοτίβο μπορεί να χαθεί να κερδηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, ανά πάσα στιγμή. Μακάρι αυτή τη φορά το καθοριστικό λάθος να μην έρθει από μας.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Παρακολουθούμε και πάλι ένα ματς στο οποίο δεν έχεις απολύτως τίποτα για να πιαστείς. Η ΑΕΚ έχει μία ανούσια κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έχει τρόπο να απειλήσει και σε κάποιες φάσεις όπου ο ΠΑΟΚ πάει να παίξει στην κόντρα δείχνει ευάλωτη. Μέσα σε όλα υπάρχει ένας αστείος διαιτητής που σε κάθε βουτιά παίκτη των φιλοξενούμενων σφυρίζει φάουλ και τους επιτρέπει να παίζουν όσο σκληρά θέλουν. Το αποκορύφωμα έρχεται στη φάση με τον Αουγκούστο που ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι πάει να πουλήσει τσαμπουκά και μετά πατάει και τον Γαλανόπουλο βγάζει από μία κίτρινη κάρτα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Πάθος και διάθεση υπάρχει, πίεση χαμηλά στην άμυνα του ΠΑΟΚ επίσης υπάρχει. Και μάλιστα πίεση αποτελεσματικότερη σε σχέση μ’ άλλα παιχνίδια. Όμως από την άλλη μεριά, το πρόβλημα στην δημιουργία είναι μεγάλο. Από εμπνεύσεις επί της ουσίας περιμένει η ΑΕΚ να πάρει κάτι επιθετικά, είτε από τον Καρίμ, είτε από τον Αλμπάνη, είτε από τον Γαλανόπουλο. Θυμίζω πως το ματς η ΑΕΚ θέλει να το κερδίσει και όχι απλώς να μην χάσει.
LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X