ΑΕΚ: Ήττα για τα κορίτσια του πόλο στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό

Εικόνες από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Την ήττα με 18-5 γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια αναμενόμενη ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 18-5 στον Πειραιά στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών.

Οι δύο ομάδες έχουν τελειως διαφορετικούς στόχους με τον Ολυμπιακό μάλιστα να κατακτά πριν λίγες ημέρες και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Για αυτό τον λόγο και πριν την έναρξη της αναμέτρησης τα κορίτσια της ΑΕΚ προσέφεραν σε όλες τις αθλήτριες του Ολυμπιακού από ένα κίτρινο τριαντάφυλλο ως δείγμα αναγνώρισης της επιτυχίας του Ολυμπιακού.

Ο αγώνας φυσικά δεν αντέχει σε κριτική αφού η ανωτερότητα του Ολυμπιακού είναι δεδομένη. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 18-5 και πέτυχε την 13η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ΑΕΚ παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 18-5

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 5-2, 6-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 3, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Τορνάρου 3, Τριχά 3.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Τσουρή, Α. Λούδη 1, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη 1, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου 1, Κώτσου, Τσόπελα, Δανέζη, Αηδονοπούλου.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου – Ποσποτικης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X