Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-2: Πέταξε πάλι βαθμούς ο ΠΑΟ! (VIDEO')

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-2: Πέταξε πάλι βαθμούς ο ΠΑΟ! (VIDEO')
Photo Credits: INTIME

Νέα απώλεια βαθμών για τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και πλέον η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να πάρει διαφορά 6 βαθμών, εάν κερδίσει τον ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι καίγονταν για νίκη προκειμένου να πλησιάσουν στην 4η θέση αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 10′ με την κεφαλιά του Σουάρεθ (0-1). Γκολ που σόκαρε τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν την κατοχή της μπάλας, προσπάθησαν να πιέσουν και τελικά ισοφάρισαν στο 28′ με τον Χατζηγιοβάνη που πλάσαρε στην κενή εστία μετά το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου.

Το 1-1 δεν έμεινε για πολύ όμως, αφού στο 42′ ο Μπαράλες με πέναλτι έκανε το 1-2. Πέναλτι που δόθηκε, μετά και από εξέταση του VAR, για μαρκάρισμα του Πούγγουρα στον Μπαράλες, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού όμως να αμφισβητούν έντονα την απόφαση. Με τον ίδιο τρόπο πάντως, με πέναλτι δηλαδή, ήρθε η νέα ισοφάριση των πράσινων.

Στο 52′ ο διαιτητής πήγε στο VAR για να δει αν υπήρξε χέρι του Σουάρεθ και στη συνέχεια έδειξε την άσπρη βούλα, από όπου στο 54′ ο Χατζηγιοβάνης, με το δεύτερό του γκολ, έγραψε το 2-2. Το οποίο θα μπορούσε να γίνει 3-2 στο 63′, αν μετά το εκπληκτικό τακουνάκι του Μακέντα ο Χουάνκαρ δεν αστοχούσε με σουρ εντός περιοχής.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έψαχνε με κάθε τρόπο το τρίτο γκολ αλλά ήταν και άτυχη: Δοκάρι σε κοντινή κεφαλιά του Πούγγουρα στο 72′, δοκάρι σε πλασέ του Σανκαρέ που ήταν μόνος απέναντι από τον Παπαδόπουλο στο 90′ και ο Παναθηναϊκός είναι στο -3 από την 4η ΑΕΚ, η οποία σε λίγη ώρα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας (81′ Σανκαρέ), Βέλεθ, Μολό, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (81′ Αϊτόρ), Ενγκμπακοτό, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάννης, Μακέντα (65′ Καρλίτος).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (94′ Γκαρθία), Σουάρεθ, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο (57′ Αλί Μπαμπά), Τιλίκα (80′ Κρέσπι), Ριέρα (57′ Γκόμες), Μπαράλες (57′ Τζίμας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X