O Αρης δεν έχει νίκη σε 23 ματς επί του Ολυμπιακού!

O Αρης δεν έχει νίκη σε 23 ματς επί του Ολυμπιακού!
Photo Credits: INTIME

Τραγικό ρεκόρ κόντρα στον Ολυμπιακό έχει ο Αρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρης έφτασε κοντά στο να σπάσει μία άσχημη παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως ο Κώστας Φουρτούνης ισοφάρισε και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» αγνοούν εδώ και 23 επίσημα παιχνίδι τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι παραδόσεις καμιά φορά είναι και για να… διατηρούνται! Το γρήγορο γκολ του Άρη, η εναλλακτική σύνθεση του Ολυμπιακού και η βαθμολογική του αδιαφορία έδειχναν πως οι κιτρινόμαυροι μπορούν να κερδίσουν τους ερυθρόλευκους για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια.

Ωστόσο, το γκολ του Φορτούνη υπέγραψε το τελικό 1-1 και έδωσε συνέχεια σε μία από τις πιο μεγάλες χρονικές παραδόσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Άρης απέτυχε να κερδίσει τον Ολυμπιακό για 23ο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι, αφού η τελευταία του νίκη χρονολογείται στις 28 Απριλίου του 2010.

Έκτοτε μετράει 6 ισοπαλίες και σε 17 ήττες (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) από τους ερυθρόλευκους, όμως αξίζει να τονίσουμε ότι οι μισές από αυτές τις ισοπαλίες ήρθαν φέτος (δύο σε πρωτάθλημα, μία σε κύπελλο), όλες με το ίδιο σκορ, το 1-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X