ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ σε Live Streaming

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Μία εβδομάδα μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παίζουν ξανά μαζί, αυτή τη φορά όμως στο ΟΑΚΑ. Πριν μία εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει στην Τούμπα την ΑΕΚ, όποτε και νίκησε με 2-1 παίρνοντας και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Τώρα παίζουν στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Ένα ακόμη ντέρμπι απόψε στα πλέι οφ της Super League, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 21:30.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Τελευταίο πρόβλημα αυτό του Μάνταλου

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός είδε και τον Μάνταλο να τίθεται πλέον εκτός δράσης λόγω τραυματισμού! Έτσι εκτός πλάνων είναι Μάνταλος, Μπακάκης, Μαχαίρας, Λάτσι, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Ραντόνια, Χνιντ, Σιμόες. Την αποστολή αποτελούν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, όπως πλέον συνηθίζει να κάνει στα πλέι οφ δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς. Όμως οι απουσίες είναι γνωστές και δεν θα έχει στη διάθεσή του εξίσου σημαντικούς ποδοσφαιριστές για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για τα πλέι οφ. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων του τεχνικού του ΠΑΟΚ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση, έμειναν οι Καγκάβα και Χοσέ Κρέσπο οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο και ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X