ΑΕΚ: Το σύστημα διεξαγωγής της Β' φάσης της Handball Premier

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γκορένιε
Photo Credits: INTIME

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση και το πρωτάθλημα χάντμπολ μπαίνει στην τελική ευθεία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας αγώνας απομένει ακόμα για την ΑΕΚ για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Η «Ένωση» υποδέχεται την Σαλαμίνα το Σάββατο και στη συνέχεια θα στρέψει την προσοχή της στους δύο μεγάλους ευρωπαϊκούς τελικούς. Μετά την Ευρώπη θα μπαίνει και στην τελική ευθεία το ελληνικό πρωτάθλημα και η διεκδίκηση του εγχώριου τίτλου για την ΑΕΚ. Η ομοσπονδία έχει ανακοινώσει και το νέο σύστημα καθώς μετά την πολύμηνη διακοπή έγιναν αλλαγές σε ότι αφορά το φορμάτ του πρωταθλήματος. Αναλυτικά η Handball Premier θα ολοκληρωθεί όπως προβλέπεται η Α’ φάση με την διεξαγωγή του β’ γύρου(7 αγωνιστικές) στους δύο ομίλους.

-Στην Β’ φάση θα συνεχίσουν μόνο οι 3 πρώτες ομάδες (και όχι 4, όπως ήταν αρχικά) από κάθε όμιλο. Μετά το μίνι πρωτάθλημα (6 αγωνιστικές) και οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας, θα παίξουν στον τελικό (στις 3 νίκες). Οι ομάδες θα μεταφέρουν μόνο τους βαθμούς που κέρδισαν με τις ομάδες του ομίλου τους και δεν θα ξαναπαίξουν μεταξύ τους.

-Το Κύπελλο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις και Final Four. Τόσο στην Α’ (6 ματς), όσο και στην Β΄ φάση (4 ματς) οι αγώνες θα διεξαχθούν ανά ομίλους έως ότου να προκύψουν δύο ομάδες από κάθε γκρουπ που θα προκριθούν στο Final Four.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X