France Football: «Ο Ντα Σίλβα απάντησε αρνητικά στην Ρεν!»

H AEK θέλει πολύ τον Ντα Σίλβα και... επιμένει!
Photo Credits: INTIME

Το γαλλικό δημοσίευμα για τον Νταμιάν Ντα Σιλβα για τον οποίον ενδιαφέρεται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεν!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει πως ενδιαφέρει πολύ ζεστά την ΑΕΚ. Ο 33χρονος στόπερ μπορεί να γίνει ο ηγέτης που αναζητά η κιτρινόμαυρη άμυνα και να επαναφέρει την άμυνα της Ενωσης στα επιθυμητά επίπεδα.

Τις τελευταίες εβδομάδες τα περισσότερα δημοσιεύματα από τη Γαλλία ανέφεραν πως ο Νταμιάν Ντα Σίλβα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από τη Ρεν. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έδινε την οριστική του απάντηση στη πρόταση που του είχαν καταθέσει και σκεφτόταν την προοπτική του εξωτερικού για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Το France Football για τον Ντα Σίλβα

Σύμφωνα με το France Football, ο Ντα Σίλβα φαίνεται πως πήρε την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Ρεν καθώς φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που είχε από τον γαλλικό σύλλογο. Μάλιστα, όπως προσθέτει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μέσα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του βρίσκονται δύο γαλλικές ομάδες και άλλοι τρεις ευρωπαϊκοί σύλλογοι, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται κάποιος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X