Η «Gazzetta dello Sport» έντυσε Καίσαρα τον Μουρίνιο (ΦΩΤΟ)

Η «Gazzetta dello Sport» έντυσε Καίσαρα τον Μουρίνιο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για το τέλος του Πάουλο Φονσέκα, η Ρόμα ανακοίνωσε ότι διάδοχός του θα είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο και η «Gazzetta dello Sport» θέλησε να αφιερώσει στον «Special One», ένα ξεχωριστό πρωτοσέλιδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά από 11 χρόνια επιστρέφει στην Ιταλία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ρόμα. Η ομάδα της αιώνιας πόλης ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της με τον 58χρονο τεχνικό, ο οποίος στην τριετία παραμονής του στην Ιταλία (2007 με 2010) είχε κατακτήσει με την Ίντερ 1 Champions League, 2 Πρωταθλήματα Ιταλίας, 1 Κύπελλο Ιταλίας 1 Super Cup!

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, η «Gazzetta dello Sport» ετοίμασε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στο σημερινό (05/05) της πρωτοσέλιδο, παρομοιάζοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον Ιούλιο Καίσαρα, με τίτλο «AVE MOU» (σ.σ Ave, Caesar).Η «Gazzetta dello Sport» έντυσε Καίσαρα τον Μουρίνιο (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X