Επίθεση στον Νεϊμάρ από τα γαλλικά ΜΜΕ: «Εγωιστής, απογοητευτικός, καταστροφικός»

Επίθεση στον Νεϊμάρ από τα γαλλικά ΜΜΕ: «Εγωιστής, απογοητευτικός, καταστροφικός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόντος του Κιλιάν Μπαπέ όλοι περίμεναν από τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να είναι ο πρωταγωνιστής της ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι, να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να την οδηγήσει στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό δεν συνέβη και, μάλιστα, η κακή απόδοση του Νεϊμάρ στο «Etihad» προκάλεσε αρνητικά σχόλια στα ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ. «Νεϊμάρ, μια ιδιοφυία χωρίς ιδέες. Ο Βραζιλιάνος έχασε απολύτως τον ημιτελικών. Έμοιαζε αδύναμος να κάνει το παιχνίδι του όπως κόντρα στη Μπάγερν. Ήταν απογοητευτικός» γράφει η «Parisien». Η «Equipe» τον βαθμολόγησε με τρία και γράφει: «Είχε υποσχεθεί να πεθάνει μέσα στο γήπεδο και δυστυχώς δεν έκανε τίποτα. Ακόμα και εκεί που έπρεπε να ξεχωρίσει ήταν αρνητικός. Έχανε συνέχεια τη μπάλα, έκανε λάθος επιλογές. Δεν μπορούσε να κάνει την διαφορά, ήταν παγιδευμένος από τον Γουόκερ και απογοήτευσε».

«Ήταν, αλήθεια, απαραίτητο να κάνει έξι επαφές με τη μπάλα κάθε φορά που την είχε στην κατοχή του; Ο Νεϊμάρ έδειξε το άσχημο πρόσωπό του, ήθελε να τα κάνει όλα μόνος του. Απόντος του Κιλιάν Μπαπέ, θα έπρεπε η Παρί να πάρει το παιχνίδι χάρη σε αυτόν. Στα μάτια του βρίσκεται ο ίδιος πάντα στο επίκεντρο, αλλά αγνοούσε τους συμπαίκτες του και δεν τους έδινε τη μπάλα. Θύμα του εγωισμού του, ήταν καταστροφικός» αναφέρει το «France Football».

«Περιμέναμε περισσότερα από τον Νεϊμάρ. Είναι ένας απίστευτος παίκτης και φταίει για τον αποκλεισμό. Δεν φταίει μόνο αυτός, βέβαια. Ο σύλλογος θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά ο Λεονάρντο θα πρέπει να του μιλήσει και να του εξηγήσει πως πρέπει να συμπεριφέρεται» τόνισε στην ανάλυσή του το «RMC Sport».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X