Champions League: Ώρα ρεβάνς στο Λονδίνο -Τσέλσι και Ρεάλ για τον τελικό (VIDEO)

Champions League: Ώρα ρεβάνς στο Λονδίνο -Τσέλσι και Ρεάλ για τον τελικό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται απόψε (22:00) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να βγει ο αντίπαλος της Μάντσεστερ Σίτι στον φετινό τελικό του Champions League.

Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί πριν από μια εβδομάδα ισόπαλες 1-1 στο «Αλδρέφο Ντι Στέφανο» της Μαδρίτης. Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 14′ με τον Κρίστιαν Πούλισικ και ισοφαρίστηκε στο 29′ από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Οποιαδήποτε άλλη ομάδα ίσως να είχε ελάχιστες ελπίδες, μετά την ισοπαλία με γκολ στη Μαδρίτη, αλλά όχι η Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι του Ζιντάν έχει αποφασιστικότητα όσο λίγες ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση, και με τον αρχηγό της Σέρχιο Ράμος να επιστρέφει, τουλάχιστον στην αποστολή, σίγουρα έχει πιθανότητες που θα επιχειρήσει να διεκδικήσει στο Λονδίνο. Βέβαια το εκτός έδρας γκολ δίνει ένα στενό πλεονέκτημα στη Τσέλσι, που κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, στη νίκη (2-0) με την Φούλαμ το Σάββατο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει να νικήσει στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο Νησί για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογικής διοργάνωση έχοντας δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η τελευταία της νίκη πηγαίνει πίσω στο 2014 στο «Ανφιλντ» με 3-0 επί της Λίβερπουλ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να εξασφαλίσει την τέταρτή του πρόκριση σε ισάριθμους ημιτελικούς και να ισοφαρίσει το ρεκόρ των σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Κάρλο Αντσελότι και Μαρτσέλο Λίπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X