Ολυμπιακός: Με Τζολάκη και τον 17χρονο Καλογερόπουλο στην αποστολή με τον Αρη

Ολυμπιακός: Με Τζολάκη και τον 17χρονο Καλογερόπουλο στην αποστολή με τον Αρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:15) και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να επιλέξει μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές.

Είναι χαρακτηριστικό πως εκτός αποστολής έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Λαλά, Μασούρας, Παπαδόπουλος και Κρίστινσον, ενώ όλα δείχνουν πως βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Επίσης, στην αποστολή βρίσκεται και ο 17χρονος Αλέξης Καλογερόπουλος, μαζί με τους Σα, Καραργύρη, Ανδρούτσο, Ντρέγκερ, Σεμέντο, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλή, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνη, Κάιπερς, Μπρούμα, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Σε ό,τι αφορά το σύστημα, ο Μαρτίνς σκέφτεται τετράδα στην άμυνα και ίσως δίδυμο στην επίθεση. Οι απουσίες στα στόπερ θα μετακινήσουν τον Εμβιλά στο πλευρό του Σεμέδο, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X