Η ΑΕΚ για να κρατήσει την Ευρώπη, απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Πού θα δούμε απόψε το ματς του ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα για να κρατήσει στα χέρια της η ΑΕΚ την ευρωπαϊκή θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ, κάνε επιτέλους αυτό που πρέπει!

Η Ενωση υποδέχεται σήμερα (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NS1), τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος την προηγούμενη εβδομάδα στην Τούμπα, η ΑΕΚ είδε ακόμα έναν στόχο να κάνει φτερά. Τι έχει μείνει πλέον; Η έξοδος στην Ευρώπη, όσο αρνητικό κι αν φαίνεται αυτό για τον Δικέφαλο.

Το σίγουρο είναι πως σήμερα η ΑΕΚ έχει πανίσχυρο κίνητρο για τη νίκη. Πρωτίστως βαθμολογικά πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα καθώς η Ενωση βλέπει τον Παναθηναϊκό να την  πλησιάζει. Ενώ, την ίδια στιγμή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από ψυχολογικής πλευράς καθώς η ΑΕΚ έχει ξεχάσει να κερδίζει ντέρμπι και δεν πρέπει να δίνει άλλα περιθώρια στους αντιπάλους της.

Το πλάνο και τα προβλήματα της ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει νέους πονοκεφάλους για το σημερινό παιχνίδι καθώς δεν υπολογίζει στον Πέτρο Μάνταλο, λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο, ενώ νοκ άουτ έμεινε και ο Μιχάλης Μπακάκης που προπονείται από το Μεγάλο Σάββατο με την υπόλοιπη ομάδα. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Θεοδόσης Μαχαίρας, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σιμόες, Ολιβέιρα, Γκαρσία, Λάτσι και Ραντόνια.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία σε σχηματισμό 3-5-2 θα υπερασπιστεί ο πιθανότατα ο Αθανασιάδης, ο οποίος θα έχει ως στόπερ τους Τσιγκρίνσι-Σβάρνας-Νεντελτσιάρου και ως φουλ μπακ θα παίξουν οι Βασιλαντωνόπουλος και Λόπες. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σιμάνσκι-Κρίστιτσιτς-Γαλανόπουλος, ενώ στην επίθεση θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ με πιθανότητα τον Τάνκοβιτς.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Το πλάνο του ΠΑΟΚ

Ελάχιστα προβλήματα στον ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην υπολογίζει μόνο στους Καγκάβα, Κρέσπο Ελ Καντουρί, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ίνγκασον στο αρχικό σχήμα.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται πως θα έχει σημαντικές αλλαγές στη σύνθεσή του στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ σε σχέση με το πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει σε ρόλο στόπερ την τριάδα Ίνγκασον (αν είναι σε θέση να αγωνιστεί), Βαρέλα και Βιεϊρίνια, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Ροντρίγκο και Μπάμπα. Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Σβαμπ με τον Αουγκούστο, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Ουάρντα-Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι (ή ο Κρμέντσικ).

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ο Ιρφάν Πελίτο ορίστηκε από την ΕΠΟ να διευθύνει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τα πλέι οφ της Super League. Ο Βόσνιος ρέφερι έχει διευθύνει φέτος άλλες δύο φορές αγώνες Super League και συγκεκριμένα τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (11η αγωνιστική) και ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (23η αγωνιστική).

  • Διαιτητής: Πελίτο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)
  • Βοηθοί: Ιμπρισιμπέγκοβιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Μπέλιο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)
  • 4ος Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
  • Διαιτητής VAR: Γκρίνφιλντ (Ισραήλ)
  • Διαιτητής AVAR: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

Το enwsi.gr, θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά την αναμέτρηση

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X