Για τον πρώτο της τελικό η Σίτι, για την ανατροπή η Παρί στη ρεβάνς του «Etihad»!

Για τον πρώτο της τελικό η Σίτι, για την ανατροπή η Παρί στη ρεβάνς του «Etihad»!

Η πρόταση της Winmasters

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο ‘Etihad’ την Παρί Σεν Ζερμέν, στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Champions League. Οι ‘πολίτες’ έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη τους με σκορ 1-2 στο Παρίσι, αναζητώντας την πρώτη τους παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι Παριζιάνοι είναι οι περσινοί φιναλίστ και για να τα καταφέρουν ξανά, καλούνται να κάνουν την ανατροπή σε αγγλικό έδαφος. Με τη winmasters να δηλώνει ξανά παρούσα σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ραντεβού, προσφέροντας μια πλούσια γκάμα στοιχηματικών επιλογών σε κορυφαίες αποδόσεις!

Νικητής αγώνα και o/u ημιχρόνου, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μην λήξει ισοπαλία, πολλαπλά σκορ, ασιατικό χάντικαπ κόρνερ, κάρτες αγώνα και παικτών, συνολικά γκολ 1ου και 2ου ημιχρόνου, μονά/ζυγά και περιθώριο νίκης είναι ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που διαθέτει η winmasters για την αναμέτρηση στο Μάντσεστερ.

Μια πλειάδα αστέρων θα πατήσει το χορτάρι του ‘Etihad’. Για την Μάντσεστερ Σίτι κομβικής σημασίας είναι η απόδοση του Κέβιν ντε Μπράινε με 9 γκολ και 17 ασίστ η φετινή σεζόν. Με τον Κιλιάν Εμπαπέ αμφίβολο, ο Νεϊμάρ θα πρέπει να βγει μπροστά για την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Βραζιλιάνο να μετράει 15 γκολ και 10 ασίστ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ασίστ, συνολικά σουτ στον στόχο, γκολ με προσπάθεια εκτός περιοχής, γκολ με κεφαλιά, να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πολλές ακόμη οι στοιχηματικές επιλογές, στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις, που προσφέρει η winmasters για όλους τους παίκτες που μπορεί να κάνουν την διαφορά στο ματς που κρίνει μια θέση στον φετινό τελικό του Champions League!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X