Η ΑΕΚ χωρίς Μάνταλο και 7 απόντες με ΠΑΟΚ - Η αποστολή (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ χωρίς Μάνταλο και 7 απόντες με ΠΑΟΚ - Η αποστολή (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με πολλές απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 21.3ο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να κάνει σημαντικό βήμα για την Ευρώπη και παράλληλα να σπάσει το κάκιστο αρνητικό σερί που τρέχει στα ντέρμπι.

Ο Μανόλο Χιμένεθ για ακόμα μια φορά έχει γεμάτο απουσιολόγιο και θα πρέπει να διαχειριστεί τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Ο αρχηγός της Ενωσης έχει υγρό στον τένοντα του αστραγάλου από το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και δεδομένα είναι νοκ άουτ.

Επίσης, εκτός είναι οι Νέλσον Ολιβέιρα που έκανε ατομικό και θεραπεία χθες, ο Λιβάι Γκαρσία επίσης θεραπεία – και οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια που συνέχισαν με ατομικό. Τελευταίο πρόβλημα αυτό του Θεοδόση Μαχαίρα που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ανέτοιμος κρίθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης. Εκτός είναι φυσικά και ο Αντρέ Σιμόες που συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στον αστράγαλο.

Στα θετικά, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Ελντερ Λόπες που ήταν επιβαρυμένοι από τα τελευταία παιχνίδια και είχαν προστατευθεί στις προηγούμενες προπονήσεις, γυμνάστηκαν χθες κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Χιμένεθ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ χωρίς Μάνταλο και 7 απόντες με ΠΑΟΚ - Η αποστολή (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X