Αρης: Καταγγελία με νέα στοιχεία στη Δεοντολογίας για την υπόθεση πλαστογραφίας!

Αρης: Καταγγελία με νέα στοιχεία στη Δεοντολογίας για την υπόθεση πλαστογραφίας!
Photo Credits: INTIME

Εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση για την οποίο ο Αρη απειλείται με αφαίρεση βαθμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα στοιχεία για την υπόθεση πλαστογραφίας που κατηγορείται η ΠΑΕ Άρης έφτασαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ!

Νεότερες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του Μπόρτσε Λάσκοφ προκύπτουν μετά τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Ήδη άλλωστε έγινε γνωστή η εισήγηση της ερευνήτριας της Επιτροπής, κ. Νίκης Ρεβύθη, για αφαίρεση έξι βαθμών από τον Άρη και πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ για τον ποδοσφαιριστή προτείνεται αποκλεισμός έξι αγωνιστικών και πρόστιμο 20.000 ευρώ, θεωρώντας και τις δύο πλευρές υπαίτιες για την υπόθεση πλαστογραφίας της σφραγίδας της ΕΠΟ και της υπογραφής του Αλέξη Δέδε.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι από τη στιγμή που προτάθηκε ποινή από την εισηγήτρια κ.Ρεβύθη για την ΠΑΕ Άρης αυτή ήταν η μικρότερη δυνατή προβλεπόμενη ποινή, δηλαδή της αφαίρεσης των έξι βαθμών. Μια ποινή που δύναται να αλλάξει στην τελική απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας είτε προς τα κάτω αν υπάρξει αθώωση, είτε προς τα πάνω με μεγαλύτερη ποινή αφαίρεσης βαθμών ή υποβιβασμό, καθώς η πλαστογραφία σε έγγραφο της Ομοσπονδίας επισύρει βαρύτατες κυρώσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X