ΑΕΚ: Συμφωνία με το ΟΑΚΑ για την διεξαγωγή του πρώτου τελικού με Ίσταντς

ΑΕΚ: Συμφωνία με το ΟΑΚΑ για την διεξαγωγή του πρώτου τελικού με Ίσταντς
Photo Credits: INTIME

Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ για την χρήση του «Νίκος Γκάλης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη στιγμή που η ΑΕΚ εξασφάλισε την παρουσία της στους τελικούς της Ευρώπης ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης τόνισε πως πρώτη επιλογή για να αγωνιστεί η ομάδα είναι το «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ.

Το ίδιο γήπεδο που η ΑΕΚ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στον τελικό απέναντι στην Ποτάισα Τούρντα το 2019. Οι λύσεις στην Αττική είναι εξαιρετικά περιορισμένες άλλωστε κάτι που έκανε το συγκεκριμένο γήπεδο και το μεγάλο φαβορί για την διεξαγωγή του αγώνα.  Το γήπεδο «Γ. Κασιμάτης» δεν πληροί τις προδιαγραφές για τέτοιου επιπέδου ευρωπαϊκούς αγώνες και ήδη οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» ήρθαν σε προφορική συμφωνία για την χρήση του μεγάλου κλειστού και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Έτσι στις 15 Μαΐου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Σουηδική Ίσταντς στο ΟΑΚΑ με στόχο φυσικά να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα στη Σουηδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X