Αργυρού στο enwsi.gr: «Ήρθε η ώρα η ΑΕΚ να σηκώσει το Ευρωπαϊκό»

Αργυρού στο enwsi.gr: «Ήρθε η ώρα η ΑΕΚ να σηκώσει το Ευρωπαϊκό»
Photo Credits: INTIME

 Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ που αντιμετώπισε πρόσφατα την Ίσταντς στους ημιτελικούς με την Ανόρθωση μίλησε στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη φορά που η ΑΕΚ συμμετείχε σε τελικό Ευρώπης ο Ιούλιος Αργυρού αγωνιζόταν με τα «κιτρινόμαυρα».  Ο Κύπριος που άφησε μόνο φίλους από το πέρασμα του στην «Ένωση» αντιμετώπισε πρόσφατα την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ, Ίσταντς στους ημιτελικούς με την Ανόρθωση. Η Κυπριακή ομάδα έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση έχοντας έντονα παράπονα και από την διαιτησία στον δεύτερο αγώνα. Από την στιγμή που η ομάδα του δεν κατάφερε να βρίσκεται στους τελικούς, ο Αργυρού είναι ξεκάθαρο πως προσφέρει πλέον απλόχερα την στήριξη του στην ΑΕΚ όπως φυσικά όλο το Κυπριακό χάντμπολ.

Ο Αργυρού με δηλώσεις του στο enwsi.gr ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της Ίσταντς και για το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ: «Η Ίσταντς είναι ομάδα κυρίως που βασίζεται στο ένας εναντίων ενός. Έχουν 3-4 παίκτες που το κάνουν καλά. Οι τακτικές τους κινήσεις δεν είναι αρκετές αλλά αυτά που έχουν τα κάνουν καλά. Όταν τα βρήκε σκούρα με εμάς έπαιξαν και 7 vs 6 για αυτό να είναι έτοιμοι η ΑΕΚ και σ´αυτό» σχολίασε και συνέχισε λέγοντας: «Έχουν πολύ καλά εξτρέμ που μπορούν να σηκωθούν από πολύ μικρές γωνίες και όταν βρουν ευκαιρία θα τρέξουν στο transition αλλά χωρίς οργάνωση».

«Εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΚ θα κερδίσει»

Έχοντας αντιμετωπίσει την Ίσταντς έκανε και τα προγνωστικά του για τους τελικούς τονίζοντας πως ήρθε η ώρα η ΑΕΚ να σηκώσει την ευρωπαϊκή κούπα: «Ήρθε πλέον η στιγμή για την ΑΕΚ να σηκώσει και ένα Ευρωπαϊκό τίτλο στο Χάντμπολ. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει και στα 2 ματς και θα στεφθεί Κυπελλούχος».

«Θα ήταν ιστορική στιγμή ένας τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ανόρθωση»

Ο αποκλεισμός της Ανόρθωσης έφερε απογοήτευση και στην ΑΕΚ καθώς όπως είχε δηλώσει και ο Δημήτρης Δημητρούλιας θα ήταν πολύ σημαντικό για το ελληνικό και το Κυπριακό χάντμπολ δύο τελικοί ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ εξέφρασε επίσης την πικρία του τονίζοντας πως θα ήταν μια ιστορική στιγμή:

«Εγώ ακόμα το σκέφτομαι και δεν μπορώ να το βγάλω από το κεφάλι μου. Το ήθελα πάρα πολύ! Αυτά δεν συμβαίνουν συχνά στη ιστορία του Αθλητισμού γενικά πόσο μάλλον εγώ που αγωνίστηκα και στην ΑΕΚ και θα πήγαινα με την Ανόρθωση. Και ακόμα πως μια Ελληνική και μια Κυπριακή ομάδα να βρίσκεται σε ημιτελικό ενός Ευρωπαϊκού θεσμού σε οποιοδήποτε άθλημα είναι ιστορικό πόσο μάλλον σε τελικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X