Εθνική Γαλλίας: Ο Βενγκέρ ζητάει την επιστροφή του Μπενζεμά (VIDEO)

Εθνική Γαλλίας: Ο Βενγκέρ ζητάει την επιστροφή του Μπενζεμά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αρσέν Βενγκέρ ζήτησε να κληθεί ξανά ο Καρίμ Μπενζεμά στην Εθνική Γαλλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν υπάρχει αμφιβολία από άνθρωπο που είναι σχετικός με το ποδόσφαιρο πως ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς και ολοκληρωμένους στράικερ στην Ευρώπη εδώ και μία δεκαετία, με τον Γάλλο φορ να ανήκει στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2009 και τη φετινή σεζόν να μετράει 28 γκολ σε 41 εμφανίσεις του με τους μερένγκες.

Πολύ καλό είναι και το ρεκόρ του με τη φανέλα με το εθνόσημο (27 γκολ σε 81 ματς), ωστόσο την τελευταία φορά που την φόρεσε ήταν το 2015, καθώς έκτοτε βλέπει την πόρτα των τρικολόρ να είναι ερμητικά κλειστή για αυτόν για εξωαγωνιστικό λόγο.

Αυτός αφορά την υπόθεση εκβιασμού στον συμπατριώτη του και νυν παίκτη του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Μπενζεμά να κατηγορείται ότι υποκίνησε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν ένα sex tape με εκείνον πρωταγωνιστή.

Ο 33χρονος έχει χαρακτηρίσει φάρσα την όλη υπόθεση ενόψει της δίκης του η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον προσεχή Οκτώβριο (κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 5 ετών και πρόστιμο 75.000 ευρώ), με τον Αρσέν Βενγκέρ να ζητάει πάντως από τους ανθρώπους του γαλλικού ποδοσφαίρου να αφήσουν στην άκρη την υπόθεση και να φροντίσουν να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Μπενζεμά ενόψει της συμμετοχής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην τελική φάση του Euro 2020 το καλοκαίρι.

“Η μη κλήση του Μπενζεμά δεν έχει σχέση με την ποιότητα του ποδοσφαιριστή”, τόνισε ο άλλοτε προπονητής της Άρσεναλ και νυν σύμβουλος της FIFA με δηλώσεις του στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων, για να προσθέσει: «Για μένα ο Μπενζεμά αξίζει 100% να είναι στην αποστολή της Γαλλίας για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε εθνική ομάδα στον κόσμο. Ο λόγος που δεν παίζει έχει να κάνει με ένα ζήτημα που δεν είναι αθλητικό. Παίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης για περισσότερα από 10 χρόνια ως βασικός και έχει εξαιρετικό ρεκόρ στο σκοράρισμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X