Καραμπινάτη αλλοίωση από τον Τριτσώνη στέρησε τον βαθμό από την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (VIDEO)

Καραμπινάτη αλλοίωση από τον Τριτσώνη στέρησε τον βαθμό από την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (VIDEO)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που είχε αδικηθεί κατάφωρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 2 Μαΐου 2010, η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για τα πλέι οφ της Super League, γνωρίζοντας μια άδικη ήττα με 2-1, ελέω Τριτσώνη και θεατρινισμού του Νικοπολίδη.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Μέλμπεργκ, ενώ στο 22ο λεπτό ο Καφές κέρδισε πέναλτι από τον Ζεβλάκοφ, με τον Τζιμπούρ να ισοφαρίζει σε 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα, ο διαιτητής Τριτσώνης έκλεισε τα μάτια σε δεύτερο πέναλτι για την ΑΕΚ, μετά από εμφανέσταση αγκωνιά του Αβράαμ Παπαδόπουλου στον Νάτσο Σκόκο.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε εκ νέου, με κεφαλιά του του Μαρέσκα μετά από σέντρα του Ραούλ Μπράβο.

Το δεύτερο ημίχρονο εκτυλίχθηκε με την ΑΕΚ να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, να δημιουργεί σωρεία φάσεων με τους Τζιμπούρ, Μανωλά και Νέμεθ να μη βρίσκουν στόχο.

Εν τέλει, στο 84ο λεπτό, ο Τριτσώνης αδίκησε εκ νέου την Ενωση, όταν ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Μανωλά για επιθετικό φάουλ στον Νικοπολίδη, ο οποίος είχε χάσει μόνος του την μπάλα, με τον αμυντικό της ΑΕΚ να βρίσκεται σε απόσταση δυο μέτρων.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X