Απίθανο σενάριο-βόμβα: «Τα δίνουν όλα για Λίλαρντ οι Νικς»

Απίθανο σενάριο-βόμβα: «Τα δίνουν όλα για Λίλαρντ οι Νικς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια νέα εποχή έχουν περάσει οριστικά οι Νιου Γιορκ Νικς, καθώς υπό τις οδηγίες του Τομ Τίμποντο, αποτελούν μία από τις πιο σοβαρές ομάδες του NBA και δείγμα της προόδου που έχουν πραγματοποιήσει είναι η σχεδόν δεδομένη παρουσία τους στα playoffs.

Ωστόσο, οι βλέψεις τους δεν σταματούν σε μια απλή πρόκριση στα playoffs και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «NY Post» θα προσπαθήσουν να «πυροδοτήσουν» τη… βόμβα που έχει το όνομα του Ντέιμιαν Λίλαρντ, που αποτελεί τον ηγέτη των Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρκ Μπέρμαν, οι Νικς θέλουν κοιτάζουν προσεκτικά τις εξελίξεις που αναμένεται να σημειωθούν στην ομάδα του Όρεγκον σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να πετύχουν κάτι σημαντικό ούτε τη φετινή σεζόν, στοχεύοντας τον απόλυτο ηγέτη της ομάδας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται και τις πηγές του δημοσιογράφου Κρις Χέινς, που είναι κοντά στο περιβάλλον του Λίλαρντ, ο 31χρονος πλέον πλέι-μέικερ δείχνει να χάνει την υπομονή του στην ομάδα και από το γεγονός ότι δεν μπορούν ακόμα να χαρακτηριστούν διεκδικητές του τίτλου, καθώς ουσιαστικά παλεύει μόνος του.

Αν, λοιπόν, οι Μπλέιζερς μπουν σε διαδικασία ανοικοδόμησης του ρόστερ, οι Νικς είναι έτοιμοι να προσφέρουν ό,τι χρειαστεί για να πείσουν τον Λίλαρντ να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και μάλιστα έχουν αρκετό υλικό προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό «μεταφράζεται» σε πολλές επιλογές πρώτου γύρου στα ντραφτ, πολλούς νεαρούς παίκτες και περίπου 60 εκατ. δολάρια περιθώριο στο salary cap (το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή) για να απορροφήσουν το συμβόλαιό του, το οποίο προβλέπει 176,3 εκατ. δολάρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο απόλυτα πιστός στους Μπλέιζερς, Λίλαρντ, δεν έχει εκφράσει καμία επιθυμία να αποχωρήσει, αλλά ενδεχομένως να οδηγηθεί σε αυτή τη λύση, αφού την ίδια ώρα το Πόρτλαντ δεν έχει καθόλου χώρο στο salary cap για να προσθέσει έναν super-star στο πλάι του.

Σύμφωνα με το πλούσιο ρεπορτάζ το οποίο επικαλείται δηλώσεις ενός υψηλόβαθμου στελέχους της Λίγκας, οι Νικς είναι πρόθυμοι να βάλουν στο τραπέζι τρεις και τέσσερις επιλογές πρώτου γύρου, εφόσον μπορούν να κρατήσουν τους Μπάρετ και Τόπιν, ενώ ακόμα και ο Μίτσελ Ρόμπινσον μπορεί να θεωρηθεί διαθέσιμος από τη στιγμή που ο Νέρλες Νοέλ, πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν.

Καταλήγοντας, ο Μαρκ Μπέρμπαν, τονίζει ότι «οι Νικς βλέπουν τον Λίλαρντ ως ένα από τα δύο τελευταία κομμάτια για να γίνουν διεκδικητές του τίτλου, αν δεν χάσουν κάποιον πραγματικά σπουδαίο παίκτη σε πιθανή συμφωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X