Παρί Σεν Ζερμέν-Λανς 2-1: Δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για το πρωτάθλημα (VIDEO)

Ο Νεϊμάρ έχει «μεροκάματο» 100.000 ευρώ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόντος του τραυματία Μπαπέ, Νεϊμάρ (γκολ-ασίστ) και Μαρκίνιος πήραν από το χέρι την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Λανς (2-1) και την έστειλαν προσωρινά στην κορυφή της Ligue 1.

Οι πρώτες εγχώριες «αποστολές» του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την έλευσή του στην Παρί Σεν Ζερμέν είχαν κινηθεί στη μετριότητα, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να υποπίπτουν σε γκέλες και να χάνουν έτσι τη θέση τους στην κορυφή. Στην τελική ευθεία της σεζόν, όμως, οι Παριζιάνοι αποκτούν σταθερότητα και για πρώτη φορά επί ημερών του Αργεντινού τεχνικού έκαναν το 4Χ4 στη Ligue 1, μετά και τη νίκη κόντρα στη Λανς (2-1).

Ο Κιλιάν Μπαπέ απουσίαζε και «τρέχει» να προλάβει τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τους έτερους ηγέτες σε πολύ καλή μέρα. Ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ στο 33’ μετά από ασίστ του Ντράξλερ και απέβαλε το όποιο άγχος, κόντρα σε μία Λανς που έτσι κι αλλιώς έπαιζε με απουσίες και είχε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο διάστημα από τον κορονοϊό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βραζιλιάνος σταρ πέρασε σε ρόλο δημιουργού και ο «καυτός» Μαρκίνιος (3ο γκολ στα τελευταία 3 του ματς) έγραψε το 2-0. Η άμεση μείωση του σκορ από τον Γκαναγκό (61’) δεν άφησε τους Παριζιάνους να απολαύσουν το ασφαλές προβάδισμα, το γκολ του Ικάρντι στο 83’ δεν μέτρησε για να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως, αυτή τελικά σφραγίστηκε με το σκορ στο 2-1 κι έστειλε την Παρί προσωρινά στο +2 από τη Λιλ (παίζει το βράδυ κόντρα στη Νις).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X