AstraZeneca και παρενέργειες: Ας μιλήσουμε με αριθμούς

Γερμανία: Αναστολή του εμβολίου AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 60 ετών (VIDEO)

Η αλήθεια για το πιο παρεξηγημένο και αδικημένο εμβόλιο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι με διαφορά το πιο πολυσυζητημένο εμβόλιο από όλα όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής. Στη Μεγάλη Βρετανία από όπου και προέρχεται και όπου ο πληθυσμός εμβολιάστηκε μαζικά με αυτό, η κοινωνία οδεύει ξανά σε ρυθμούς κανονικότητας. Στις χώρες εκτός Βρετανίας ωστόσο οι επιφυλάξεις και οι αρνητικές εκτιμήσεις για αυτό δίνουν και παίρνουν. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως η δυσφήμηση που δέχεται εντάσσεται στα πλαίσια ενός γεωπολιτικού, οικονομικού ανταγωνισμού που έχει ως αφετηρία το Brexit.

Ο λόγος για το AstraZeneca και όλη τη συζήτηση που έχει προκύψει γύρω του αναφορικά με τους θρόμβους στο αίμα που προκύπτουν ως παρενέργεια εξαιτίας του. Πρόκειται ωστόσο για μια ουσιαστική συζήτηση; Οι αριθμοί διαφωνούν: με βάση αυτούς πρόκειται για μια συζήτηση γιγαντωμένη αναντίστοιχα σε σχέση με την πραγματικότητα. Κι όμως, στα μέσα Μαρτίου, υπήρξαν αρκετές ευρωπαϊκές χώρες που σταμάτησαν τη διανομή του εν λόγω εμβολίου μετά από σχετικές αναφορές περί διαταραχών πήξης του αίματος σε άτομα που το είχαν κάνει.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X