Προφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του

Προφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ενώπιον του εισαγγελέα ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του όπως αναφέρει η ιστοσελίδα protothema.gr.

Η απολογία του παρουσιαστή κράτησε περισσότερες από έξι ώρες και κατά πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης και οι τρεις συγκατηγορούμενοί του αρνήθηκαν τα αδικήματα που τους αποδίδονται.

Να σημειωθεί ότι οι δυο εκ των συγκατηγορουμένων του παρουσιαστή φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν πως τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

Επίσης φέρονται να επέμειναν πως η μόνη της σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X