VIDEO που «καίει» τον Σουάρες: Ετσι «έκλεψε» στις εξετάσεις για ιταλικό διαβατήριο

VIDEO που «καίει» τον Σουάρες: Ετσι «έκλεψε» στις εξετάσεις για ιταλικό διαβατήριο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύς λόγος έγινε το καλοκαίρι για την εξασφάλιση ιταλικού διαβατηρίου από τον Λουίς Σουάρες, λίγο πριν τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους που τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Ατλέτικο.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός εκμεταλλευόμενος και τις ιταλικές ρίζες της συζύγου του, προσπάθησε να εξασφαλίσει έγγραφα που θα του επέτρεψαν να παίξει στην Ιταλία ως γηγενής ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ως κοινοτικός.

Ωστόσο αποδείχτηκε πως υπήρχαν παρατυπίες στις εξετάσεις που έδωσε και για το λόγο αυτό μετά από σχετική έρευνα επιβλήθηκαν κυρώσεις στον διευθυντή του εξεταστικού κέντρου και τρεις ακόμη υπαλλήλους.

Βίντεο που ήρθαν σήμερα στην επιφάνεια από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο κτίριο, δείχνουν τον Σουάρες να παίρνει από τους εξεταστές ένα έγγραφο, πιθανώς με τις απαντήσεις στις εξετάσεις, ενώ λίγο αργότερα ο ποδοσφαιριστής υπογράφει αυτόγραφα και βγάζει φωτογραφίες με τους υπαλλήλους του κέντρου ευχαριστώντας τους για την εξυπηρέτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X