Μπαλοτέλι: Μπήκε στο 80’, έβαλε δυο γκολ και μία κίτρινη για το... καλό (VIDEO)

Μπαλοτέλι: Μπήκε στο 80’, έβαλε δυο γκολ και μία κίτρινη για το... καλό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο κι αν φαντάζει απίστευτο, ο Μάριο Μπαλοτέλι συνεχίζει κανονικά την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και συγκεκριμένα στη Μόντσα, στην οποία κάνουν κουμάντο οι Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο «Σούπερ Μάριο», λοιπόν, στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του στην έδρα της Σαλερνιτάνα μπήκε ως αλλαγή στο 80’ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, καταφέρνοντας να κρίνει τη νίκη για τη Μόντσα.

Συγκεκριμένα, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς μπόρεσε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το 2-1 ενώ έδωσε συνέχεια στο ρεσιτάλ του, αφού στο 91’ πέτυχε και δεύτερο τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Βέβαια, εκτός από γκολ, το μενού για τον Ιταλό επιθετικό είχε και μία κίτρινη κάρτα στο 83’, καθώς λογομάχησε με ένα μέλος του τεχνικού τιμ της Σαλερνιτάνα, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε από τον πάγκο σύμφωνα με την υπόδειξη του ρέφερι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X