ΑΕΚ: Τι ισχύει για τους Μενίγκ και Καρόλ που «κοιτάζει»

ΑΕΚ: Τι ισχύει για τους Μενίγκ και Καρόλ που «κοιτάζει»
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για τον Κουίνσι Μενίγκ και τον Λιονέλ Καρόλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τρέχει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ο «Δικέφαλος Αετός» της Μ. Παρασκευής αποκάλυψε ότι η Ενωση έχει στο στόχαστρό της τον αριστερό εξτρέμ της Τβέντε, Κουίνσι Μενίγκ και τον αριστερό μπακ της Στρασμπούρ, Λιονέλ Καρόλ. Τον 25χρονο Ολλανδό εξτρέμ έχει στη λίστα ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Παναγιώτης Κονέ, ενώ τον 30χρονο Γάλλο μπακ έχει «τσεκάρει» ο σκάουτ της ομάδας Στάθης Ταυλαρίδης, όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ η εφημερίδα.

Τι ισχύει για τον Κουίνσι Μενίγκ

Οπως αναφέρει το gazzetta.gr, στην Τβέντε ο Μενίγκ «έτρεχε» φέτος τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και σύμφωνα με τα ολλανδικά ρεπορτάζ τον περασμένο Μάρτιο ο σύλλογος ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσής του για ακόμα ένα χρόνο. Άλλωστε οι φετινές του εμφανίσεις ήταν εντυπωσιακές, με οκτώ γκολ σε 28 ματς στην Eredivisie, αποτελώντας τον δεύτερο σκόρερ της Τβέντε. Μάλιστα εκεί φαίνονται διατεθειμένοι μετά το τέλος της σεζόν να καθίσουν με τον παίκτη και να του προτείνουν μία επέκταση για άλλα δύο ή τρία χρόνια, όπως είχε αποκαλύψει ο Μενίγκ στην πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο γνωστό ολλανδικό σόου του Άντι Φαν ντερ Μέιντε. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως φαινόταν αναποφάσιστος για κάτι τέτοιο, έχοντας μάλλον στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο της μεταγραφής μετά την εξαιρετική του σεζόν.

Τι ισχύει για τον Λιονέλ Καρόλ

Στη Στρασμπούρ ο Καρόλ βλέπει το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και με τα δεδομένα που υπάρχουν ως τώρα φαίνεται πως θα αποχωρήσει ως ελεύθερος. Αυτό προκύπτει και από το ρεπορτάζ από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ως το πιο πιθανό σενάριο. Στην ομάδα της Αλσατίας φέτος πραγματοποίησε 25 συμμετοχές στη Ligue 1, ωστόσο περίπου στα μισά παιχνίδια ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα. Ο Γάλλος αριστερός μπακ φέρεται λοιπόν να εξετάζει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και ήδη υπάρχουν ομάδες από Γαλλία και Τουρκία που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια του για την ώρα.

Τόσο ο Μενίγκ όσο και ο Καρόλ αποτελούν δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Ο 25χρονος Ολλανδός εξτρέμ έχει ως προσόντα την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και την την ντρίμπλα. Βγήκε μέσα από τις φημισμένες ακαδημίες του Άγιαξ, ωστόσο στην πορεία δεν μπόρεσε να κάνει το ξεπέταγμα στη Γαλλία και στη Ναντ, όπου δεν κατάφερε να βρει θέση στην πρώτη ομάδα. Στην Τβέντε, ωστόσο, βρήκε τα πατήματά του, ειδικά μετά τη φετινές του πολύ καλές εμφανίσεις. Όσο για τον 30χρονο Γάλλο αριστερό μπακ, αποτελεί ένα ακραίο αμυντικό, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να ανέβει την πλευρά, βοηθώντας τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, ενώ διαθέτει εμπειρία έχοντας περάσει από Μπενφίκα, Γαλατάσαραϊ και Σεβίλλη κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X