Αφιέρωμα των New York Times στον Γιακουμάκη: «Ετυχε ή... πέτυχε;»

Αφιέρωμα των New York Times στον Γιακουμάκη: «Ετυχε ή... πέτυχε;»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Έτυχε ή… πέτυχε;» Αυτό είναι το ερώτημα που εν πολλοίς τίθεται στο μεγάλο αφιέρωμα των New York Times για τον Γιώργο Γιακουμάκη της Φενλό και τα τρομερά επιτεύγματά του στην Ολλανδία.

24 γκολ σε 27 εμφανίσεις στην Eredivisie, 27 σε συνολικά 30 αγώνες μαζί με το ολλανδικό κύπελλο. Τα επιτεύγματα του διεθνούς στράικερ με τη φανέλα της Φενλό… ταξίδεψαν πλέον και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, με τους New York Times σε ένα εκτενές αφιέρωμα να αναλύουν το… φαινόμενο “Γιακουμάκης” και τον συντάκτη να αναρωτιέται αν τελικά οι σπουδαίες επιδόσεις του είναι αποτέλεσμα μόνο του ταλέντου του ή και της εν γένει φύσης του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος Ρόρι Σμιθ, «το ολλανδικό ποδόσφαιρο έχει μία μακρά παράδοση με επιθετικούς που ξαφνικά έκαναν απίθανα πράγματα. Μερικές φορές, όπως στις περιπτώσεις των Φαν Νίστελροϊ, Σουάρες, Χούντελααρ ήταν προάγγελος μεγαλύτερων πραγμάτων. Και μερικές άλλες, όπως στις περιπτώσεις των Γιώργου Σαμαρά, Βινσέντ Γάνσεν ή του πιο διάσημου παραδείγματος, του Βραζιλιάνου Αλφόνσο Άλβες, δεν ήταν».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X