ΑΕΚ: Μπήκε ο Μπακάκης-Καλύτερα Ολιβέιρα και Γκαρσία!

ΑΕΚ: Μπήκε ο Μπακάκης-Καλύτερα Ολιβέιρα και Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Ο Μιχάλης Μπακάκης προπονήθηκε κανονικά - Νιώθουν καλύτερα Νέλσον Ολιβέιρα και Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχάριστο μαντάτο στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Μιχάλη Μπακάκη να ξεπερνάει εντελώς τις ενοχλήσεις και να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Πλέον, θα… τρέξει για το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και μένει να φανεί αν θα χρησιμοποιηθεί από τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Εκτός έμειναν οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια που έκαναν ατομικά προγράμματα και οι Νέλσον Ολιβέιρα και Λιβάι Γκαρσία που έκαναν θεραπεία.

Ο Πορτογάλος φορ αισθάνεται καλύτερα και πλέον το ιατρικό τιμ της Ενωσης περιμένει να δει πότε θα νιώσει 100% για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Όσον αφορά στην κατάσταση του Γκαρσία, ο εξτρέμ της ΑΕΚ μπορεί και από αύριο να ξεκινήσει τρέξιμο μέχρι να γίνει η επανεκτίμηση της κατάστασής του στο γόνατο προκειμένου να φανεί πως εξελίσσεται ο τραυματισμός του.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 9.00 και η ομάδα θα πάει με φουλ πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι την Τετάρτη που είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X