Ζιντάν για Μπαρτσελόνα: «Δεν χαίρομαι για τις ήττες των αντιπάλων»

Ζιντάν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα, παρουσίασε… αυτοκτονικές τάσεις, κόντρα στη Γρανάδα από την οποία και ηττήθηκε με 2-1 μέσα στην Καταλωνία. Ετσι, οι «μπλαουγκράνα» είναι στους 71 βαθμούς έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Οσασούνα και θέλει τη νίκη φυσικά για να πάρει προβάδισμα έναντι του μεγάλου αντιπάλου της στην κούρσα του τίτλου. Πάντως, ο Ζιντάν, κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των Καταλανών, τόνισε ότι δεν χαίρεται από την αποτυχία των άλλων.

«Είμαστε κοντά στο τέλος του πρωταθλήματος και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Εστιάζουμε μόνο σ’ αυτό, υπάρχουν μπροστά μας τρεις βαθμοί και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κατακτήσουμε», σχολίασε ο αρχικά ο Ζιζού, ο οποίος σε ερώτηση για το αν αλλάζει κάτι στα πλάνα του η ήττα της Μπαρτσελόνα είπε:

«Δεν αλλάζουμε τίποτα. Ό,τι συμβαίνει γύρω μας δεν το ελέγχουμε. Ελέγχουμε όμως αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς. Θα βάλουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν πολλές αλλαγές και παίκτες που ήταν τραυματίες. Σε μια σεζόν υπάρχουν πολλά ματς και γίνονται πολλά. Το θέμα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι».

Όσο για το αν ανοίγει το δρόμο προς το πρωτάθλημα η ήττα της Μπάρτσα, απάντησε:

«Όχι, το πρωτάθλημα πάντα είναι πολύπλοκο και θα είναι μέχρι το τέλος. Δεν είμαι χαρούμενος από τις ήττες των αντιπάλων. Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X