ΑΕΚ: Σούπερ συμφωνία με τη Nike για τη φανέλα και με αποκλειστικότητα!

ΑΕΚ: Σούπερ συμφωνία με τη Nike για τη φανέλα και με αποκλειστικότητα!
Photo Credits: INTIME

Τρομερή συμφωνία της ΑΕΚ με τη Nike

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα επικρατεί ενόψει της νέας σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Η ΑΕΚ θα κάνει μεγάλες αλλαγές και αυτό θα περιλαμβάνει και τη νέα φανέλα της ομάδας. Επειτα από τριετή συνεργασία με την Capelli, η ΑΕΚ οδεύει προς επιστροφή στη Nike.

Η συμφωνία έχει επιτευχθεί επί της αρχής και αποτελεί ένα εξαιρετικό ντιλ, που θα δώσει συνέχεια στις επιτυχημένες συνεργασίες που έχει η Ενωση σε αυτό το κομμάτι.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η τριμερής συμφωνία που έχει υπογραφεί μεταξύ της ΑΕΚ, της Nike Europe και του Ελληνα αποκλειστικού διανομέα τους πλέον, του παλαίμαχου άσου της Ενωσης, Ηλία Αρμόδωρου, περιλαμβάνει δεδομένα που θα κάνουν τη διαφορά, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν:

· Αποκλειστικότητα στην εκπροσώπηση της Nike στην ελληνική αγορά, καθώς επενδύει πάνω στην ΑΕΚ και θα πάψει κάθε άλλη συνεργασία με ομάδα που υπάρχει μέχρι τώρα (Αρης, Ατρόμητος και άλλες)

· Δυνατότητα για δημιουργία φανέλας αποκλειστικά για την ΑΕΚ, στα πρότυπα εκείνης με τον ανάγλυφο δικέφαλο που είχε δημιουργηθεί κατά την τελευταία χρονιά συνεργασίας των δύο πλευρών, στη σεζόν του πρωταθλήματος (ίσως όχι πάντως από την επόμενη σεζόν)

· Τη διαχείριση εκ μέρους της εταιρείας της μπουτίκ και των υπόλοιπων καταστημάτων στο νέο γήπεδο, με όρους που κρίνονται ικανοποιητικοί για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ το μεγαλύτερο deal φανέλας στην ελληνική αγορά

Εξίσου σημαντικό, είναι και το πακέτο που αφορά τα οικονομικά δεδομένα της επικείμενης συμφωνίας. Κατά πληροφορίες, η ΑΕΚ θα αποκτήσει το σημαντικότερο ντιλ φανέλας της ελληνικής αγοράς. Τα χρήματα που θα λαμβάνει η ΑΕΚ από τη συνεργασία με τη Nike θα υπερβαίνουν τις συμφωνίες των Παναθηναϊκού με Kappa, ΠΑΟΚ με Macron, αλλά και του Ολυμπιακού με την Adidas! Με πολλά μπόνους στόχων, που μπορούν να αυξήσουν το τελικό ποσό.

Βέβαια, όλα αυτά θα πρέπει να επικυρωθούν το προσεχές διάστημα, όπως και να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για τη συνεργασία με την Capelli. Και όσο μια συμφωνία δεν μπαίνει με υπογραφές ή δεν κλείνουν εκκρεμότητες σε σχέση με το παρελθόν, υπάρχουν πράγματα που μπορεί να διαμορφωθούν και να αλλάξουν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X