«Υποψήφιος να αποχωρήσει ο Ντα Σίλβα που δεν ανανεώνει με τη Ρεν και θέλει εξωτερικό!»

«Υποψήφιος να αποχωρήσει ο Ντα Σίλβα που δεν ανανεώνει με τη Ρεν και θέλει εξωτερικό!»
Photo Credits: INTIME

Οι Γάλλοι γράφουν για το μέλλον του Νταμιάν Ντα Σίλβα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα παραμένει ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ ενόψει του καλοκαιριού για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Ο αρχηγός της Ρεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ενωσης και με τις γνωριμίες του Στάθη Ταυλαρίδη στη Γαλλία αναμένονται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Ντα Σίλβα που είναι βασικότατος στην γαλλική ομάδα έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει. Και σύμφωνα με όσα δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος, θα ήθελε να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία στο εξωτερικό.

Σημερινό δημοσίευμα της «foot-sur7» κάνει μια αναφορά για το πλάνο της Ρεν ενόψει της επόμενης σεζόν και σύμφωνα με τον Γάλλο ρεπόρτερ, Λοϊκ Τανζί αναμένεται να γίνει ολικό λίφτινγκ σε όλα τα τμήματα στην ομάδα της Βρετάνης και περίπου 20 ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν.

Μέσα στα ονόματα, αναφέρεται κι αυτό του Ντα Σίλβα, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει.

Οσα αναφέρει μεταξύ άλλων το «foot-sur7» για τη Ρεν και τον Ντα Σίλβα

«Η Ρεν θα ζήσει ένα έντονο καλοκαίρι, ιδιαίτερα στην κατεύθυνση των αναχωρήσεων. Περίπου 20  νέοι θα εγκαταλείψουν την ομάδα το καλοκαίρι. Μαζί με το μεγάλο λίφτινγκ στους νέους παίκτες, ορισμένα στελέχη της πρώτης ομάδας θα πρέπει επίσης να εγκαταλείψουν τον σύλλογο. Ο αρχηγός Νταμιάν Ντα Σίλβα είναι βασικός υποψήφιος για να φύγει. Μέχρι στιγμής, ο κεντρικός αμυντικός δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του. Με τη σεζόν να πλησιάζει στο τέλος, ο 32χρονος φαίνεται ότι αποχωρεί. Πρόσφατα αποκάλυψε την επιθυμία του να ανακαλύψει ένα ξένο πρωτάθλημα», όπως τονίζει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X