Λέμος: «Ονειρο το τρεμπλ με την ΑΕΚ!»

Λέμος: «Ονειρο το τρεμπλ με την ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάτρικ Λέμος μίλησε για τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ να κατακτήσει πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάτρικ Λέμος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν και τον μεγάλο στόχο των τριών τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο παίκτης της ΑΕΚ τόνισε πως είναι το όνειρο όλων στον σύλλογο να γίνουν κάτοχοι και των 3 τίτλων και δουλεύουν σκληρά για να πετύχει τον μεγάλο αυτό στόχο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λέμος στην «Sportday»

Περιμένατε αυτή την επιτυχία σε μια χρονιά που αναγκαστήκατε να μείνετε εκτός δράσης για αρκετό καιρό, εξαιτίας του κορωνοϊού;

«Από την αρχή της σεζόν γνωρίζαμε ότι η κατάσταση θα ήταν δύσκολη λόγω της πανδημίας. Δίχως να έχουμε τηστήριξη των οπαδών μας κι επιπλέον με την αναβολή κάποιων αγώνων. Ομως, εκ του αποτελέσματος φαίνεταιότι πετυχαίνουμε τους στόχους μας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια τόσο δύσκολη χρονιά».

Στη ρεβάνς της Σλοβενίας είδαμε μια εντελώς διαφορετική ΑΕΚ από το 45’ και μετά. Τι σάς έκανενα… μεταμορφωθείτε;

«Γνωρίζαμε τη δυσκολία αυτού του αγώνα και η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Παρόλα αυτά δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε στους τελικούς κι αυτός ήταν ο βασικός παράγοντας που οδήγησε στην αλλαγή της εικόνας μας. Δεν τα παρατήσαμε, ούτε καν στο τελευταίοδευτερόλεπτο, παλέψαμε και στο τέλος τα καταφέραμε!»

H CSM Βουκουρεστίου και η Γκορένιε ήταν οι πιο δύσκολες ομάδες που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε;

«Στην μέχρι τώρα παρουσία μου στην ΑΕΚ, σίγουρα ναι. Στην καριέρα μου, βέβαια έχω παίξει κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία και τη Γαλλία, που θεωρητικά ανήκουν στα κορυφαία πρωταθλήματα».

Τώρα μπροστά της θα βρείτε την Υσταντς… Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του παιχνιδιού των Σουηδών;

«Πρόκειται για να σπουδαία ομάδα με εξίσου σπουδαίους παίκτες, γεγονός που την έφεραν στους τελικούς της διοργάνωσης. Δεν νομίζω ότι συνιστά πλεονέκτημα γιαεμάς, αλλά αντιμετωπίσαμε δυο αντιπάλους που θεωρητικά ήταν από τα φαβορί για τον τίτλο και αυτό το γεγονός μάς κάνει ακόμη περισσότερο δυνατούς κι έτοιμους να νικήσουμε τους Σουηδούς. Πρέπει ναείμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη στον πρώτο αγώνα, που είναι εντός έδρας, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στη ρεβάνς. Σε κάθε περίπτωση ο σκοπόςμας είναι ξεκάθαρος, θα παίξουμε για να τους νικήσουμε και στα δυο ματς!»

Η σειρά των αγώνων θα παίξει κάποιο ρόλο;

«Υπάρχουν δυο τελικοί και μπροστά μας 120 λεπτά για να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε το 110%! Ενδεχομένως και το γεγονός ότι πρώτα θα παίξουμε στην έδρα μας μπορεί να είναι ένας καλός παράγοντας, μια και θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μια διαφορά τερμάτων. Σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, όμως δεν πρέπεινα σκεφτόμαστε ένα πιθανό πλεονέκτημα, αλλά τις νίκες».

Πιστεύεις πως αν παίξει κόντρα σε εσάς η Υσταντς θα είναι διαφορετική;

«Σίγουρα μια ομάδα την κάνει διαφορετική η απουσία του καλύτερου της παίκτη, ωστόσο η Υσταντς είναι δυνατή αντίπαλος και μπορεί να παίρνει τις νίκες ακόμη και χωρίς τον Αντερσον, όπως έγινε στα ημιτελικά. Για μέναδεν έχει σημασία αν στα μεταξύ μας ματς παίξει ή όχι, θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Μου αρέσει να παίζω παιχνίδια όπως αυτά και μαζί με τον Αντερσον στο γήπεδο θα είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο»

Απουσίες και για την ΑΕΚ, εδώ και καιρό βέβαια, αυτές των Ουγκάλντε και Χιμένεθ. Πώς το διαχειριστήκατε;

«Αμφότεροι είναι σπουδαίοι παίκτες και το σίγουρο είναι ότι αν έπαιζαν θα μας βοηθούσαν πολύ. Οπως ο Χιμένεθ δηλαδή με την CSM, αλλά δυστυχώς τους χάσαμε λόγω τραυματισμών. Οι παίκτες που τους αντικαθιστούν δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κι αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Μαζί θα πετύχουμε τον σκοπό μας για εμάς, για εκείνους και για τον σύλλογο!»

Πιστεύεις ότι η ΑΕΚ είναι κοντά στο να κατακτήσει το τρεμπλ;

«Ασφαλώς και είμαστε το φαβορί τόσο στην HandballPremier όσο και στο Κύπελλο και είμαστε και στους τελικούς της Ευρώπης. Το όνειρο όλων μας είναι να γίνουμε κάτοχοι και των 3 τίτλων και δουλεύουμε για αυτό, όπως και για να αποδείξουμε γιατί είμαστε το φαβορί!»

Από το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, πώς είναι η εμπειρία σου όλους αυτούς τους μήνες στην ομάδα;

«Ομολογουμένως είναι μια καλή εμπειρία, ο σύλλογος με υποδέχθηκε με τον ωραιότερο τρόπο, όπως και οι συμπαίκτες μου και οι οπαδοί μας. Εύχομαι να μπορέσω να τους αποδώσω όλα όσα κάνουν για μένα. Είμαι τρία χρόνια στην Ελλάδα και το να ολοκληρώσω τη χρονιά με 3 τρόπαια θα κάνει ιδιαίτερη τη σεζόν μου με τη φανέλα της ΑΕΚ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X