Ανέντιμη στάση από τον Προμηθέα, αήθης επίθεση στην ΑΕΚ

Ανέντιμη στάση από τον Προμηθέα, αήθης επίθεση στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ δέχτηκε επίθεση από τους ανθρώπους του Προμηθέα στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ

Με αφορμή την διαδικασία των πλέι-οφ, η ΑΕΚ και οι υπόλοιπες ομάδες του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασαν σήμερα, με το συμβούλιο να είναι επεισοδιακό. Παρόλο που τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν, την συζήτηση μονοπώλησε η πρόθεση του Προμηθέα να σπάσει το μνημόνιο που είχε υπογραφεί το καλοκαίρι ανάμεσα στις 4 ομάδες του Σούπερ Καπ και να αποκτήσει και άλλον ξένο.

Οι team manager του Παναθηναϊκού Γιώργος Καλαϊτζής και ο Γιώργος Χήνας της ΑΕΚ, τόνισαν στους ανθρώπους του Προμηθέα ότι αυτοί ήταν που επέμεναν το καλοκαίρι να ισχύσει αυτή η συμφωνία και τώρα θέλουν να την σπάσουν μονομερώς, υπογράφοντας τον Κέντρικ Ρέι.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Προμηθέα Χρήστος Μήλας ανέλαβε να υπερασπιστεί την απόφαση της ομάδας του και επιτέθηκε τόσο στους «πράσινους» όσο και στους «κιτρινόμαυρους» λέγοντας:

«Για ποια ανηθικότητα μιλάει η ΑΕΚ όταν βγάζει ανακοίνωση και υπονοεί ότι ο Προμηθέας ευνοήθηκε σφόδρα από την διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος και πως μπορεί να μας εγκαλεί ο Παναθηναϊκός όταν ουσιαστικά υποκίνησε την άρση της ουδετερότητας της διοργανώτριας αρχής στην ψηφοφορία για το Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ»

Να θυμίσουμε ότι  Προμηθεας ζήτησε στην αρχή της σαιζόν να προσμετρηθούν οι αλλαγές (3+3) από την έναρξη του Σούπερ Καπ και όχι από την έναρξη του πρωταθλήματος. Και το έκανε (κατά δήλωση τους) με αφορμή τη μεταγραφή του Rice, καθώς θεωρούσε ότι η συμμετοχή του στο Super Cup θα αποτελούσε αλλοίωση της εν λόγω διοργάνωσης. Τώρα έρχεται εντελώς ανήθικα να καταπατήσει την συμφωνία που ο ίδιος ο Προμηθέας ήθελε να υπογραφεί. Αυτά φαίνεται είναι τα νέα ήθη που θέλει να φέρει η νέα διοίκηση του Βαγγέλη Λιόλιου στο Ελληνικό μπάσκετ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X