Δημητρούλιας: «Η Εθνική τα επόμενα χρόνια θα κάνει μια μεγάλη πρόκριση»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε τον αγώνα της Εθνικής με τη Σερβία και αναφέρθηκε και στην παρουσία των παικτών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας βρέθηκε σήμερα στον σχολιασμό του αγώνα της Εθνικής Ανδρών απέναντι στη Σερβία το οποίο έληξε με ήττα της Ελλάδας με 25-27 και το enwsi.gr σας παρουσιάζει κάποια από τα σημαντικότερα που είπε.

Αναφερόμενος στην εικόνα της Εθνικής μας ομάδας γενικότερα και την ποιότητα των αθλητών της σχολίασε: «Πιστεύω πως κάποια στιγμή η Εθνική θα αντιμετωπίζει τέτοιες ομάδες στα ίσια. Οφείλω να τους συγχαρώ για την εμφάνιση. Η Εθνική τα επόμενα χρόνια θα κάνει μια μεγάλη πρόκριση».

Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και τους «κιτρινόμαυρους» διεθνείς και σε μια σημαντική προσπάθεια του Δομπρή ανέφερε για τον παίκτη του: «Ο Μπάμπης Δομπρής στα κρίσιμα σημεία πάντα δίνει λύσεις και το έδειξε και στον αγώνα της ΑΕΚ με την Γκορένιε. Είναι πολύ χρήσιμη μονάδα για την Εθνική ομάδα», ενώ σε ένα όμορφο γκολ του Μυλωνά σχολίασε: «Είναι δύσκολο να σταματήσεις τον Μυλωνά στις ένα προς ένα μονομαχίες».

Σε ότι αφορά την εικόνα του Πέτρο Μπουκοβίνα κάτω από τα δοκάρια: «Ο Πέτρος έχει κάνει σημαντικές επεμβάσεις σήμερα, πολύ καλύτερη παρουσία από το ματς με τη Γαλλία και έχει κρατήσει το σκορ σε αυτά τα επίπεδα».

Σχολιάζοντας και την παρουσία του Νικολαϊδη τόνισε: «Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης ένας από τους καλύτερους μπλοκέρ που έχουμε στην Εθνική ομάδα»

Επιπλέον στάθηκε στην σημασία που έχει για την Εθνική μας ομάδα το γεγονός πως πολλοί διεθνείς είχαν ρυθμό λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων που είχαν με ΑΕΚ και Ανόρθωση: «Είναι πολύ σημαντικό είναι για την Εθνική που οι παίκτες της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης έχουν ρυθμό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας βρισκόταν χθες ο Τόνι Χερόνα ένας προπονητής που συνδέεται με κάποιον τρόπο και με την ΑΕΚ. Αυτό καθώς ήταν ο πρώτος προπονητής του Κρίστιαν Ουγκάλντε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.. Αυτό σχολίασε και ο Δημητρούλιας ενώ αναφερόμενος στον Ουγκάλντε τόνισε για μια ακόμη φορά πως: «Ένα από τα μεγαλύτερο ονόματα όλων των εποχών που έχει παίξει ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα αν όχι το μεγαλύτερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X