Φουλ δράση σε όλη την Ευρώπη και μεγάλο ντέρμπι στην Premier League

Φουλ δράση σε όλη την Ευρώπη και μεγάλο ντέρμπι στην Premier League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρώτοι ημιτελικοί του Champions League ολοκληρώθηκαν και σήμερα παίρνει σειρά το Europa League. Στις 22:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρόμα και Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ.

Στο Κύπελλο Ελλάδας, θα διεξαχθεί σήμερα, στις 19:00, ο αγώνας ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους ημιτελικούς

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά σήμερα έως τις 21:30 και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους ημιτελικούς του Europa League και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έχει ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα». Στους αγώνες ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρόμα και Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ προσφέρεται η «Επιστροφή Στοιχήματος», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Από αύριο παίρνουν τη σκυτάλη τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολλά δυνατά παιχνίδια. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Premier League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή του Πάσχα, στις 18:30, στο Old Trafford.

Ντέρμπι έχει το πρόγραμμα και στη Γαλλία, ανάμεσα στη Μονακό και τη Λυών. Στη Γερμανία θα γίνουν οι νοκ άουτ ημιτελικοί του Κυπέλλου.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» στους αγώνες Βέρντερ Βρέμης-Λειψία (Μ. Παρασκευή, 21:30), Έβερτον-Άστον Βίλα (Μ. Σάββατο, 22:00), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (Κυριακή του Πάσχα, 18:30) και Σεβίλλη-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Δευτέρα του Πάσχα, 22:00).

Η «Επιστροφή Στοιχήματος» προσφέρεται στους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και Μονακό-Λυών (Κυριακή του Πάσχα, 22:00).

Συνεχίζονται και οι προωθητικές ενέργειες, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης». Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ. Για να μάθετε περισσότερα ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα είναι ανοιχτά το Μεγάλο Σάββατο, από τις 9:00 έως τις 16:00. Τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά.

Δεν βρίσκεις το στοίχημα που θέλεις; Bet Wish και έγινε!

Το Πάμε Στοίχημα δίνει την ευκαιρία να ζητήσετε το στοίχημα που επιθυμείτε σε αθλητικά ή μη αθλητικά γεγονότα, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες στοιχηματικές σας επιλογές.

Στη σελίδα του Πάμε Στοίχημα στο www.opap.gr στην ενότητα «Βet Wishes» μπορείτε να υποβάλετε τη δική σας στοιχηματική ευχή και η ομάδα του Πάμε Στοίχημα θα την αξιολογήσει και θα σας ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X