Προτάθηκε ο Μποτία στην ΑΕΚ ελέω... Φουρέιρα

Προτάθηκε ο Μποτία στην ΑΕΚ ελέω... Φουρέιρα
Photo Credits: INTIME

Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Αλμπέρτο Μποτία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλμπέρτο θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός στόπερ που αγόρασε σπίτι μαζί με την δημοφιλή τραγουδίστρια στα νότια προάστεια, εγκαταλείπει την Σαουδική Αραβία και μεταξύ άλλων έχει προταθεί και στην ΑΕΚ.

Φαίνεται πως η αγορά του σπιτιού αυτού δεν ήρθε σε τυχαίο τάιμινγκ αφού τον ερχόμενο Ιούνιο ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Μποτία στην Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας. Γιατί σύμφωνα με τον OverFM, ο Ισπανός στόπερ έχει αποφασίσει το καλοκαίρι να γυρίσει στην Ελλάδα, όπου και θα κλείσει την καριέρα του αλλά πιθανότατα και θα…νοικοκυρευτεί στον πλευρό της αγαπημένης του τραγουδίστριας, performer και παρουσιάστριας του House of Fame. Aυτή η 3ετία του στον Κόλπο γέμισε το τραπεζικό του λογαριασμό με μερικά εκατομμύρια σε πετροδόλαρα. Κατά συνέπεια εννοείται πως δεν θα τον πειράξει η οικονομική θυσία που θα χρειαστεί να κάνει, ρίχνοντας το κασέ του, προκειμένου να αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα πάντα με τον OverFM ο Αλμπέρτο Μποτία έχει προταθεί σε ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αλλά και σε τουρκικές ομάδες. Γιατί το να παίξει στην γειτονική χώρα, αν δεν βρει το κατάλληλο περιβάλλον σε σοβαρή, Σουπερλιγκάτη ελληνική ομάδα, είναι η εναλλακτική του Ισπανού στόπερ. Και υπάρχουν τουλάχιστον 2 ομάδες στην Τουρκία που τον θέλουν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X