Σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τις ΗΠΑ και τον Γιάννη Γιωτίτσα με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ)

Σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ από τις ΗΠΑ και τον Γιάννη Γιωτίτσα με σπάνιες φανέλες! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τεράστια δωρεά από τους φίλους της ΑΕΚ στις ΗΠΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ!

Μία ακόμα μεγάλη δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ που θα στεγάζεται στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα με ισχυρό συμβολισμό, αφού προέρχεται από τον Σύλλογο Φίλων της ΑΕΚ στις ΗΠΑ.

Η δωρεά έγινε μέσω του Γιάννη Γιωτίτσα, που υπηρετεί το ιστορικό club στην Αστόρια των ΗΠΑ εδώ και 33 χρόνια και ΈΦΤΑΣΕ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδευόμενος από τους Στέλιο Σεραφείδη και Ηλία Ατματσίδη και παρέδωσε σπάνιες και μάλιστα υπογεγραμμένες φανέλες που είχαν προσφέρει στο club μεγάλες μορφές της κιτρινόμαυρης ιστορίας.

Με αυτές τις φανέλες, μάλιστα, πριν πάρουν το δρόμο της… επιστροφής, φωτογραφήθηκαν μέσα στα γραφεία του συνδέσμου.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, ΑΕΚ και στην Αμερική!

Μία ακόμα μεγάλη δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα με ισχυρό συμβολισμό, αφού προέρχεται από τα παιδιά του AEK Fan Club of USA!

Η δωρεά έγινε μέσω του Γιάννη Γιωτίτσα, που υπηρετεί το ιστορικό club στην Αστόρια των ΗΠΑ εδώ και 33 χρόνια και ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδευόμενος από τους Στέλιο Σεραφείδη και Ηλία Ατματσίδη και παρέδωσε σπάνιες και μάλιστα υπογεγραμμένες φανέλες που είχαν προσφέρει στο club μεγάλες μορφές της κιτρινόμαυρης ιστορίας.

Με αυτές τις φανέλες, μάλιστα, πριν πάρουν το δρόμο της… επιστροφής, φωτογραφήθηκαν μέσα στα γραφεία του συνδεσμου και τα παιδιά που καθημερινά δίνουν την ψυχή τους για την ιδέα της ΑΕΚ στην άλλη όχθη του Ατλαντικού!

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια ευχαριστεί θερμά τα παιδιά στην ξενιτιά!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X