Το απίστευτο δέσιμο της ΑΕΚ με τους παίκτες, ο πρώτος αποχαιρετισμός του Τσιρίλο (VIDEO)

Το απίστευτο δέσιμο της ΑΕΚ με τους παίκτες, ο πρώτος αποχαιρετισμός του Τσιρίλο (VIDEO)

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που σημαδεύτηκε από τον άδοξο αποχαιρετισμό του Μπρούνο Τσιρίλο στον κόσμο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα παιχνίδια της μοίρας είναι περίεργα και ορισμένες φορές δημιουργούν εντυπωσιακές καταστάσεις. Χαρακτηριστικά είναι όσα συνέβησαν μία μέρα σαν σήμερα του 2007. Τότε, ο Μπρούνο Τσιρίλο αποχαιρετούσε με δάκρυα τον κόσμο της ΑΕΚ, καθώς είχε ωθηθεί σε αποχώρηση από τον Φερέρ και ενώ υπήρχε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός ήταν απογοητευμένος και δεν περίμενε πως θα έφερνε η ζωή έτσι τα πράγματα, ώστε να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» και να γίνει μέλος της ομάδας. Και όταν πια αποχώρησε, να γίνει με σωστό τρόπο.

Αγωνιστικά, εκείνο το παιχνίδι δεν είχε πολλά να θυμάται κανείς. Η ΑΕΚ είχε περιοριστεί σε μια στείρα ισοπαλία 0-0 με την Ξάνθη, με τους ακρίτες να είναι ενθουσιασμένοι από την κατάκτηση της παραμονής.

Η Ενωση είχε εξασφαλίσει την παρουσία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και με δεδομένο πως το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν πολύ νωρίς, ετοίμαζε το ταξίδι στην Αμερική για το φιλικό με τη Μπενφίκα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X