Ένα γρήγορο γκολ και ας είναι από τον… Γαλανόπουλο

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα το παιχνίδι για το Κύπελλο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ καλείται να κάνει μία μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα, εφόσον επιθυμεί να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι παίκτες του Ισπανού προπονητή οφείλουν να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό στο χορτάρι, κάτι το οποίο δεν συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ (0-1), κατέστη σαφές ότι δεν υφίσταται μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μάλιστα, εκείνο το ματς ήρθε σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία για την «Ένωση», καθώς ερχόταν από διασυρμό και «βαβούρα» στα πέριξ των αποδυτηρίων.

Γενικότερα, οι φετινές αναμετρήσεις της με τους Θεσσαλονικείς ήταν μοιρασμένες, με εξαίρεση το παιχνίδι του Μαρτίου για τα playoffs της Super League. Αναμένοντας αντίδραση από τον «δικέφαλο», μπορεί κάποιος να κοιτάξει προς το Χ2 σε απόδοση 2.07. Για τους πιο τολμηρούς, η πρόκριση κοστολογείται στο 6.00, ενώ η νίκη της ΑΕΚ στην προσφέρεται στο 5.20.

Από τα εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα, το να σημειωθεί το 1ο γκολ του αγώνα μέχρι το 28ο λεπτό βρίσκεται στο 1.90. Τα 3 από τα 4 φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων –και στις δύο έδρες- είχαν γκολ νωρίς στο πρώτο μέρος, με την ΑΕΚ να πετυχαίνει το πρώτο στις δύο από αυτές. Με δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» θα επιχειρήσουν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους, δεν αποκλείεται να επαληθευτεί ξανά.

Τέλος, ανάμεσα στους υποψήφιους σκόρερ συναντάμε τον Κώστα Γαλανόπουλο στο 11.00. Ο Έλληνας χαφ από την στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό είναι αναντικατάστατος, πραγματοποιεί την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του (4 γκολ), ενώ στην τελευταία παρουσία του στην Τούμπα βρήκε δίχτυα.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X