ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η πρόταση του Κώστα Τσίλη για το σημερινό ματς!

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα το παιχνίδι για το Κύπελλο!
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Τσίλης κάνει την πρόβλεψή του για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα σήμερα τον ΠΑΟΚ.

Γενικώς αλλά και… ειδικώς αυτή την ΑΕΚ που εμφανίζεται στην φετινή σεζόν, δεν μπορείς εύκολα να την «βρεις». Κυρίως διότι πολλές φορές πηγαίνει φουλ κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική. Τώρα έχει την ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Προφανώς και είναι τεράστιο στοίχημα μια πρόκριση στον τελικό, αλλά από την άλλη μεριά, υπάρχει η ήττα με 0-1 στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Κάτι που υποχρεώνει την ΑΕΚ να κυνηγήσει όχι απλώς νίκη, αλλά και με δυο γκολ. Και χωρίς τους Λιβάι και Ολιβέιρα.

Η ΑΕΚ παρά τα αγωνιστικά της προβλήματα και παρά τις απουσίες, θα προσπαθήσει να το παλέψει το παιχνίδι. Τους τελευταίους 12 μήνες έχει παίξει τρια ματς στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και συνολικά έχει πετύχει πέντε γκολ. Πέρυσι τον Ιούλη στα πλέι οφ κέρδισε με 2-0, τον περασμένο Γενάρη στην κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος έφερε 2-2 αλλά προηγήθηκε στο σκορ δυο φορές και στην πρεμιέρα των φετινών πλέι οφ έχασε με 3-1.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X