Survivor 4: Αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος (VIDEO)

Survivor 4: Αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον τεσσάρων παικτών του Survivor κρατούσε το τηλεοπτικό κοινό στα χέρια του, με τους δύο μπλε και τους δύο κόκκινους να περιμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Ο παρουσιαστής ζήτησε από τους Τζέιμς, Ασημακόπουλο, Τριαντάφυλλο και Κώστα πώς αισθάνονται για τη θέση που βρίσκονται, με κανέναν τους να μη θέλει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Ο Σάκης Κατσούλης μάλιστα δήλωσε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν πρόκειται να φύγει και θα αποχωρήσει μια και καλή στο τέλος μαζί με τον Γιώργο Λιανό, απαντώντας στον τραγουδιστή ο οποίος πίστευε ότι εκείνος θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Survivor αποχωρήσει ο Κώστας Παπαδόπουλος, με τον Τριαντάφυλλο να μένει έκπληκτος. «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αλλά αρχίζουν άλλα ωραία. Είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που με κράτησε. Είναι ένα παιχνίδι, θα συνεχίσω να μάχομαι έξω στη ζωή με την οικογένεια και τα παιδιά μου. Το Survivor ήταν ένα όνειρο ζωής, ένα πανεπιστήμιο. Αξέχαστες στιγμές. Πιστεύω ότι κι εδώ που έφτασα τους έκανα περήφανους», είπε ο Κώστας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X