Η μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ απόψε στην Τούμπα για την πρόκριση στον τελικό (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα το παιχνίδι για το Κύπελλο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ για την ανατροπή του 0-1 και την πρόκριση στον τελικό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολη η χρονιά σε ένα ματς για την ΑΕΚ που θέλει και φέτος να είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, CosmoteSport 3) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα. Με το πρωτάθλημα χαμένο από τον Νοέμβριο και την αγωνιστική κατάρρευση που ακολούθησε, η Ενωση είναι ακόμα στο κυνήγι ενός τίτλου, του Κυπέλλου Ελλάδος. Ετσι η ΑΕΚ δεν μπορεί να υποτιμήσει τον σημερινό αγώνα. Αυτό που της επιτάσσει η… φανέλα της είναι να νικήσει στη Τούμπα και να πάρει την πρόκριση για τον 6ο διαδοχικό τελικό Κυπέλλου.

Το θέμα είναι όμως ότι η ΑΕΚ έχει ξεχάσει πως είναι να… κερδίζει ντέρμπι. Πρέπει να το ξεπεράσει με τον μετρ του είδους Μανόλο Χιμένεθ και την κατάλληλη περίοδο για να πάρει την πρόκριση και να βρει στον τελικό τον Ολυμπιακό που πέρασε χθες το εμπόδιο του Ολυμπιακού. Τα προβλήματα, πάντως παραμένουν αρκετά για την Ενωση.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Το πλάνο του Χιμένεθ

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός είδε τον Ελντερ Λόπες να προπονείται κανονικά χθες και να τίθεται στη διάθεσή του για τον επαναληπτικό της Τούμπας. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ολεγκ Νταντσένκο που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Εκτός έμειναν από την άλλη, οι Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια και οι Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα που έκαναν θεραπεία χθες. Νοκ άουτ είναι φυσικά και ο Αντρέ Σιμόες που συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στον αστράγαλο.

Ετσι, το πιθανότερο είναι να παρατάξει σύστημα με τριάδα στην άμυνα και τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τους Νεντελτσεάρου, Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας και τους Βασιλαντωνόπουλο-Λόπες στα δύο άκρα. Ο Νταντσένκο είναι αρκετό καιρό εκτός, ενώ ο Χιμένεθ δύσκολα θα εμπιστευθεί τον Μιτάι για φανέλα βασικού σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Στο κέντρο ο Γαλανόπουλος δεν θα χάσει τη θέση του, ενώ δίπλα του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Κρίστιτσιτς με τον Μάνταλο ελαφρώς προωθημένο. Οσον αφορά στην επιθετική δυάδα του 3-5-2 ο Ανσαριφάρντ έχει κλεισμένη τη θέση του, ενώ δίπλα του δύσκολα θα παραμείνει ο Αλμπάνης με τον Τάνκοβιτς να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Ο Χιμένεθ εκτός του 3-5-2 σκέφτεται πολύ και το 4-3-3 και το 4-4-2, δείγμα ότι θα ανακοινώσει την τελευταία στιγμή τις τελικές αποφάσεις του.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Το πλάνο του Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα παρατάξει με το 3-4-3 τον ΠΑΟΚ που έχει καθιερώσει στα τελευταία παιχνίδια.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του ως στόπερ θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια με τους Μπάμπα και Ροντρίγκο ως φουλ μπακ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο Σβαμπ, με τους Ουάρντα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι στην επίθεση.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν ανακοίνωσε ξανά αποστολή, κάτι που θα ξεκαθαρίσει κατά πάσα πιθανότητα πριν από την έναρξη του αγώνα. Εκτός έμειναν οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί.

Οι διαιτητές του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Ντανιέλε Ντοβέρι από την Ιταλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βιβένσι, Λο Σίσερο και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο. Στο VAR θα είναι ο Τζιακομέλι από την Ιταλία και AVAR ο κ. Πετρόπουλος.

To enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X