Κικίλιας: «Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τους 40-44 - Δεν ξεστοκάρουμε τα εμβόλια» (VIDEO)

Κικίλιας: «Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τους 40-44 - Δεν ξεστοκάρουμε τα εμβόλια» (VIDEO)

Οσα δήλωσε ο Υπουργός Υγείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοίγει από απόψε το βράδυ η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 40-44 ετών, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Η πλατφόρμα είχε ανακοινωθεί πως θα ανοίξει τη Μεγάλη Πέμπτη, ωστόσο τα πρώτα ενημερωτικά SMS για όσους είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται τις επόμενες ώρες.

«Είμαστε περήφανοι για το εγχείρημα της “Ελευθερίας”, καθώς ξεπεράσαμε τους 3 εκατομμύρια εμβολιασμούς», είπε και πρόσθεσε ότι από την Τετάρτη 5 Μαΐου θα λειτουργούν 1.500 εμβολιαστικά κέντρα και θα γίνει κατορθωτό να χορηγούνται 100.000 δόσεις την ημέρα. Τόνισε δε ότι εντός Μαΐου θα εμβολιάζονται όλοι οι ενήλικες άνω των 30 ετών.

Σχολιάζοντας τις πρωινές δηλώσεις Τσίπρα, είπε ότι «δεν ξεστοκάρουμε», αλλά «δίνουμε πρόσβαση σε όσους περισσότερους συμπολίτες μας μπορούμε», καλώντας τους πάντες «να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και πατριωτισμό», ώστε να επιστρέψουμε σε μια πιο ελεύθερη κοινή ζωή και καθημερινότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X