Κούμαν: «Δεν ξέρω αν ισχύει η πρόταση της Παρί στον Μέσι, ελπίζω να παραμείνει»

Το πλάνο του Λαπόρτα για να κρατήσει τον Μέσι στη Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η βόμβα που έβαλε η πληροφορία ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάνει πρόταση στον Μέσι για 2+1 χρόνια, συνεχίζει να απασχολεί την ομάδα της Καταλονίας.

Όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Μαρσέλο Μπέχλερ έδωσαν αφορμή για ερωτήσεις προς τον προπονητής της «Μπάρτσα», Ρόναλτ Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού με τη Γρανάδα. Οι ερωτήσεις για το μέλλον του Μέσι αρκετές και πιεστικές, με τον Ολλανδό από πλευράς του να τονίζει πως δε γνωρίζει τι ισχύει, αλλά η πρόθεση του είναι ξεκάθαρη, να παραμείνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν με ενδιαφέρει τα όσα γράφονται. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η πρόταση της Παρί. Ελπίζω ο Λίο να παραμείνει μαζί μας. Πρέπει να τελειώσει την καριέρα του εδώ γιατί ήταν όλη του τη ζωή σε αυτή την ομάδα. Είναι όμως δική του απόφαση. Αυτό που με ανησυχεί τώρα είναι το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Γρανάδα», σχολίασε ο Κούμαν. Αν το θέμα Μέσι δεν κλείσει άμεσα και με ευτυχή κατάληξη, η Μπαρτσελόνα θα μπει σε έναν κυκεώνα εσωτερικών αντιδράσεων και γενικότερης εσωστρέφειας. Για να δούμε αν ο Λαπόρτα θα καταφέρει να κρατήσει τον Μέσι στο «Καμπ Νου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X