Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς με την ΑΕΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Ομάρ Ελ Καντουρί και ακόμα τέσσερις μακροχρόνια απόντες θα υποδεχτεί την ΑΕΚ αύριο ο ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας,. Ο Πάμπλο Γκαρσία κατά την προσφιλή τακτική που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα δεν ανακοίνωσε την αποστολή και θα μάθουμε πριν από την έναρξη του αγώνα την 20άδα.

Ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε απουσίες για τον επαναληπτικό ημιτελικό. Πέρα από τον Ενέα Μιχάι που συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξής του στην ομάδα, εκτός μάχης είναι και οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Καγκάβα και Περέιρα . Οι τρεις πρώτοι έκαναν θεραπεία, με τον Ιάπωνα να κάνει και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ ο Περέιρα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στην σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την προπόνηση αναφέρεται: «Ήρθε η ώρα για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν. Ένας ακόμα τελικός μέχρι τον επόμενο. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X