Winmasters: Η πρόταση για το Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Winmasters: Η πρόταση για το Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’, για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης δίνει το προβάδισμα στους ‘ερυθρόλευκους’, που ωστόσο δυσκολεύονται απέναντι στον ‘Άγιαξ της Ηπείρου’ τη φετινή σεζόν. Σε δύο αναμετρήσεις στους ‘Ζωσιμάδες’ το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο, ενώ σε αυτή του Φαλήρου για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός επικράτησε στις καθυστερήσεις.

Θα επιβεβαιώσουν οι Πειραιώτες τον ρόλο του φαβορί ή θα καταφέρει ο ΠΑΣ μια ανάλογη έκπληξη με αυτή του 2007, όταν και απέκλεισε τους Πειραιώτες; Το εισιτήριο του τελικού περιμένει κάτοχο, τη στιγμή που οι κορυφαίες αποδόσεις μιας πληθώρας στοιχηματικών επιλογών για την αναμέτρηση έχουν ήδη βρει καταφύγιο στη winmasters!

Να νικήσει χωρίς να δεχθεί γκολ, o/u καρτών αγώνα, ασιατικό χάντικαπ κόρνερ, λεπτά επίτευξης τερμάτων, πολλαπλά σκορ, αυτογκόλ, περιθώριο νίκης και ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, είναι ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που διαθέτει στους παίκτες της η winmasters για το 90λεπτο του ‘Γ. Καραϊσκάκης’.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα ηγηθεί της προσπάθειας των ‘ερυθρολεύκων’ να διεκδικήσουν το νταμπλ, με τον Μαροκινό φορ να μετράει 24 γκολ και 4 ασίστ την φετινή σεζόν. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο πλέον επικίνδυνος παίκτης είναι ο Γιώργος Παμλίδης των 8 γκολ και 5 ασίστ, με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα του.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X