Ο τεράστιος Θ(ε)ωμάς της ΑΕΚ, έκανε σκόνη τον Αρη σε 15' (VIDEO)

Ο τεράστιος Θ(ε)ωμάς της ΑΕΚ, έκανε σκόνη τον Αρη σε 15' (VIDEO)

Ανατροπή στο τελευταίο μισάωρο της ΑΕΚ επί του Αρη με χατ-τρικ του Θωμά Μαύρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγες ημέρες έχει την ονομαστική του γιορτή και θα δεχθεί εκατοντάδες ευχές. Είναι βέβαιο, πως εάν οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν τη δυνατότητα, θα ζητούσαν από τον Θεό να τους δώσει ξανά τη χαρά να δουν τον δικό τους Θεό, τον Θωμά Μαύρο με τη φανέλα με το 11. Ο Θ(ε)ωμάς ήταν μοναδικός και κατάφερνε να μετατρέπει ένα ομαδικό παιχνίδι σε προσωπική υπόθεση. Όπως έκανε μια μέρα σαν σήμερα του 1985, όταν μόνος του διέλυσε τον Αρη και η ΑΕΚ νίκησε με 3-1.

Τι έκανε σε εκείνο το ματς ο Θ(ε)ωμάς; Πέτυχε χατ τρικ, με απόλυτο τρόπο μάλιστα: τρία διαδοχικά γκολ, με τρεις διαφορετικούς τρόπους: αριστερό σουτ (πέναλτι), προβολή με το δεξί πόδι, κεφαλιά. Όλα αυτά μάλιστα σε διάστημα 15’! Τόσο μόνο απαιτήθηκε. Βέβαια, στο παιχνίδι είχε ακόμα δοκάρι, ένα μεγάλο τετ α τετ και μια ασίστ με τακουνάκι που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί ο Σάντμπεργκ.

Ετσι, ο Αρης (που είχε προηγηθεί με τον Μπιμπισίδη) αναγκάστηκε να φύγει ηττημένος για ακόμα μια φορά από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η σκεπαστή φώναζε ρυθμικά ΑΕΚ και η ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο επιπέδου. Αλλωστε, είχε δίπλα στον Μαύρο τον Σάντμπεργκ και στα άκρα της επίθεσης Εστερχάζι και Δύντσικο, σμπαραλιάζοντας την αντίπαλη άμυνα. Είχε βέβαια και πολλά αμυντικά κενά (απόντος Μανωλά), αλλά με Μαύρο στην επίθεση αυτά δεν φάνηκαν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X